Pol-Plan Insurance Reviews

4.77 Rating 2,060 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Szybko sprawnie ,pan bardzo uprzejmy ,pytania konkretne pomoc w każdej sytuacji oceniam was na najwyższym poziomie .Będę polecać.
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
Dziękujemy!
Posted 2 months ago
Bardzo miła i fachowa obsługa, polecam.
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Bardzo dobra obsługa przez pana Jakub Boruszewski jestem zadowolony z tej usługi. Piotr Klos
Posted 2 months ago
Dziękujemy!
Posted 2 months ago
Im very happy with pol plan incurance
(Pol-Plan Northampton) - Posted 2 months ago
Bardzo miła, profesjonalna obsługa. P. Ania z wielką troską, cierpliwością i elokwencją pomogła przebrnąć przez tajniki dokumentów. Dotrzymała wszystkich terminów, co dla mnie jest bardzo ważne. Dziękuję
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Miło nam to słyszeć. Dziękujemy!
Posted 2 months ago
Miła i pomocna obsługa. Wszystko jasno określone. Dziękuję za dotychczasowa współpracę i mam nadzieję że będzie tak dalej. Pozdrawiam
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
Jestem zadowolony w 100%, pan Piotr Buczyński dał z siebie wszystko żeby mi wytłumaczyć i powiedzieć to o co pytalem.
Na punktacje od 0-10.10dla pana Piotra
(Pol-Plan Northampton) - Posted 2 months ago
Miło nam to słyszeć. Dziękujemy!
Posted 2 months ago
Potraficie dobrze sprzedać produkt
(Pol-Plan Swindon) - Posted 2 months ago
Super super super
(Pol-plan Peterborough) - Posted 2 months ago
Firma godna polecenia.
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
Profesjonalne podejście do klienta, obsługa na wysokim poziomie. Na pewno poleciałaby znajomym.
(Pol-plan Peterborough) - Posted 2 months ago
Dziękujemy!
Posted 2 months ago
Jest szybka i wyczerpująca informacja ,o Ubespieczenia obsługa jest perfekcyjna . Polecam moim znajomym wasza firmę ponieważ miałam wypadek z winy kierowcy drugiego samochodu bardzo sprawnie i szybko firma się mną zaopiekowała i pomogła we wszystkich potrzebnych dokumentach . Odszkodowanie dostałam w ciągu kilku tygodnie . Zawsze bede z wami 👍
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Dziękujemy za Pani opinie. Cieszymy się, że udało się pomóc. Pozdrawiamy!
Posted 2 months ago
😁😄😃😀 jestem bardzo zadowolona z Was
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
Bardzo miła i szybka obsługa
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
Ja jestem zadowolona z tej firmy .!!!
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Profesionalne podejście
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z polisy, z bardzo miłej obsługi... ogólnie ze wszystkiego...
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
Dziękujemy! Miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 2 months ago
Wszystko profesjonalnie i na czas
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Jestem zadowolany z waszych usług
(Pol-Plan Southampton) - Posted 2 months ago
Świetna obsługa 👍👍👍
(Pol-Plan London) - Posted 2 months ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.77 based on 2,060 reviews