Pol-Plan Insurance Reviews

4.79 Rating 2,398 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Kompetentna i mila obsluga.Szczegolne podziekowanie dla pani Agnieszki Workiewicz ktora kolejny rok przedluzala mi polise na samochod.Nie dosc ze mila to sprawnie z pelnym zaangazowaniem i znajomoscia przepisow.Mozna pogratulowac firmie takiego wspanialego pracownika i fachowca.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Miło nam to słyszeć :) Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Dziękuję bardzo Pani Karolinie Wawrzyniuk za bardzo miła obsługę
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Jak zawsze miła i profesjonalna obsługa oraz konkurencyjne ceny. To już 9 rok z rzędu z Pol-Plan Insurance!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
Bardzo profesjonalna i mila obsluga. Juz tyle lat z Wami i nigdy sie nie zawiodlam
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy, miło nam to słyszeć :) Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
Polecam. Bardzo przyjazna obsługa
Helpful Report
Posted 1 month ago
Profesjonalna obsluga i zawsze mila dla klientow.
Helpful Report
Posted 1 month ago
very good thank you
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo Mia obsluga
Helpful Report
Posted 1 month ago
Very very good 👍👍👍👍👍👍👍👍
Helpful Report
Posted 1 month ago
Polecam Pol - plan bardzo profesjonalne podejście do klienta bardzo miła obsługa
Helpful Report
Posted 2 months ago
Verry profesional
Helpful Report
Posted 2 months ago
Rozmowa z panią Karoliną bardzo pozytywna
Helpful Report
Posted 2 months ago
Dziękujemy!
Posted 2 months ago
wszystko jasne na polisie fachowo przygotowana
Helpful Report
Posted 2 months ago
Dziękujemy!
Posted 2 months ago
Very friendly service, employee conversation for a medal
Helpful Report
Posted 2 months ago
Thank you!
Posted 2 months ago
very good and friendly service
Helpful Report
Posted 2 months ago
Karolina Wawrzeniuk to wspaniała osoba pomogła mi dopasować odpowiedni insurance na moje auto super ,jest profesjonalna i bardzo miła bardzo dziekuje. A firma Pol-Plan insurance jest super pod każdym względem zawsze polecam moim znajomym.Monika Zaleska.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Pani Moniko, bardzo dziękujemy za Pani opinię. Miło nam to słyszeć i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi klienta :) Pozdrawiamy!
Posted 2 months ago
Składam serdeczne podziękowania  Pani Beacie Klarkowskiej za pomoc okazaną mi dzisiejszym dniu a także za niezwykłe zaangażowanie , professionalizm,wyrozumiałość oraz wielka empatię. Z wyrazami wdzięcznośći Marlena.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Pani Marleno, bardzo miło nam to słyszeć :) Dziękujemy za docenienie pracy Pani Beaty. Pozdrawiamy!
Posted 2 months ago
Bardzo miła obsługa
Helpful Report
Posted 2 months ago
Oceniam na bardzo dobrze very good
Helpful Report
Posted 2 months ago
Witam serdecznie. Bardzo profesjonalna I mila obsluga. Osobiscie mialem wielką przyjemnosc rozmawiac z dwiema paniami. Pani Agnieszka, przemila osobka, z ktora swietnie mi sie rozmawialo (za krutko) Znalazla dla mnie odpowiednia oferte na odnowe auto ubezpieczenia I pozytywnie zalatwilismy sprawe. Dokladnie to samo moge powiedziec o Pani Monice, ktora zajmowala sie moim ubezpieczeniem na dom, rowniez przemila kobieta, z ktora chcialo by sie jeszcze troche pogadac. Polecam oczywiscie 👍👍👍 Dzieki wielkie.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Panie Mariuszu, bardzo miło nam to słyszeć. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Pozdrawiamy!
Posted 2 months ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.79 based on 2,398 reviews