Pol-Plan Insurance Reviews

4.79 Rating 2,398 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

nice service
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo miła obsługa konsultanta.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
This is the second time I’m using Pol-Plan to get my car insured. Miss Karolina was very professional, helpful and found me a best deal I could ask for. Great service overall and definitely will be recommending them to friends and family.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Thank you, we're pleased to hear that. Kind regards!
Posted 1 month ago
Firma ubezpieczeniowa z szerokim wachlarzem usług, konkurencyjne ceny i bardzo miła obsługa w języku polskim :) dziękuję Pani Patrycji Osuch :)
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
great service ... very nice atmosphere, courtesy and full professionalism. the best proof is that I have purchased insurance. regards
Helpful Report
Posted 1 month ago
Thank you :)
Posted 1 month ago
Chciałbym podziękować pani Karolinie Wawrzeniuk za bardzo profesjonalna i miła obsługe :) - Krzysztof K
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
the service was fantastic
Helpful Report
Posted 1 month ago
Jestem waszym klientem od 11 lat. Uwazam, ze jestescie bardzo profesjonalni a osoby obslugujace klientow to najwyzsza półka. Są mili, kompetętni i bardzo taktowni. Gratuluję dobrej pracy i jubileuszu, całemu zespołowi.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy Panie Mariuszu :) bardzo miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
very nice communication between the costumer and provider from Pol plan
Helpful Report
Posted 1 month ago
Thank you!
Posted 1 month ago
Dziękuje Pani Sylwi Baniak Wrzoz za super pomoc i profesjonalne podejście i wyszukanie dla mnie ubezpieczenia na samochód Oceniam prace Pani Sylwi na 100000%
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy :)
Posted 1 month ago
Dzisiaj miałem okazję rozmawiać z panią Patrycją Osuch. Rewelacyjna pomoc i wsparcie przy wyborze ubezpieczenia na samochód. Pani Patrycja była bardzo cierpliwa i kompetentna. Z pewnością zarekomenduję firmę swoim znajomym.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Panie Mariuszu, dziękujemy za opinię :) Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
Chcialbym bardzo podziekowac za odnowe moich ubezpieczen. Jestem bardzo zadowolony poniewaz za kazdym razem bardzo mila obsluga i zawsze znajdzie sie jakas fajna oferta. Z powazaniem Tomasz Smigielski
Helpful Report
Posted 1 month ago
Pani Tomaszu, dziękujemy za Pana opinię, bardzo miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
Dobra obsługa
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo dobrze oceniam
Helpful Report
Posted 1 month ago
Rzetelne informacje oraz miła obsługa
Helpful Report
Posted 1 month ago
Przyjazna,mila i rzeczowa obsluga.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo chciałbym podziękować Panu Piotrowi Gabrielowi za szybką i super obsługę pomógł mi bardzo dziekuje
Helpful Report
Posted 1 month ago
Dziękujemy!
Posted 1 month ago
Competent, kind
Helpful Report
Posted 1 month ago
pol-plan is ok
Helpful Report
Posted 1 month ago
Wspaniała obsługa! Konkurencyjne ceny. W PolPlanie Od 15lat.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo miło nam to słyszeć :) Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy!
Posted 1 month ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.79 based on 2,398 reviews