Pol-Plan Insurance Reviews

4.78 Rating 2,349 Reviews
96 %
of reviewers recommend Pol-Plan Insurance
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Documents Delivered On-time
100%
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone, Live Chat
Queries Resolved In
Under An Hour
Read Pol-Plan Insurance Reviews

About Pol-Plan Insurance:

Już od 15 lat zapewniamy Polakom mieszkajacym w UK profesjonalną obsługę w zakresie ubezpieczeń.

Visit Website

Phone:

0208 682 77 57

Pani Beata Klarkowska. W moim życiu mialem przyjemność rozmawiać z wieloma ludzmi ale tak jak było mi przyjemnie rozmawiac z Panią Beata to przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Pełen profesjonalizm w najlepszej odslonie, podejście do klienta, przestawienie i wyjaśnienie wszystkiego to czysta przyjemność. Pierwszy raz nie miałem ochoty kończyć tej rozmowy i przestało mi się spieszyć. Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedziec że firma Pol-Plan ma w swoim zespole diament. W pełni oszlifowany w postaci Pani Beaty. Jeszcze raz dziękuję za nieziemnsko sympatyczna chwile bo ta cala rozmowa była tylko najwspanialsza sekunda. Gsybym mógł dałbym gwiazdek 20. dziękuję i pozdrawiam Robert Stawicki
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Panie Robercie, dziękujemy ślicznie za Pana opinię oraz za docenienie naszego pracownika - Pani Beaty. Taka opinia utwierdza nas w przekonaniu, że to co robimy, jest słuszne. Pozdrawiamy serdecznie!
Posted 1 week ago
Jestem zadowolony z bardzo milej obsugi klijeta . I bardo dobrze potrafi ta osoba doradzic . dziekuje bardzo i do następnego razu.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dziękujemy, bardzo miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Pani Beata super pomoc i profesjonalne podejście w skali od 1-10 (11) Dziękuje więcej takich pracowników
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dziękujemy :)
Posted 1 week ago
Top quality
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Bardzo miła obsługa,wszystko dokładnie wytłumaczone.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Great as always
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Bardzo miła obsługa , profesjonalne podejście do klienta. 😊
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Bardzo profesjonalne podejście do sprawy , miła i sympatyczna obsługa . Bardzo szybko znalazłem czego szukałem , polecam i pozdrawiam panią Patrycję jeszcze raz dziękuje 🤝
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dziękujemy :)
Posted 1 week ago
Dziękuję bardzo Pani Karolinie Wawrzyniuk za bardzo miła obsługę
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dziękujemy!
Posted 1 week ago
Jak zawsze miła i profesjonalna obsługa oraz konkurencyjne ceny. To już 9 rok z rzędu z Pol-Plan Insurance!
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Bardzo profesjonalna i mila obsluga. Juz tyle lat z Wami i nigdy sie nie zawiodlam
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dziękujemy, miło nam to słyszeć :) Pozdrawiamy!
Posted 1 week ago
Polecam. Bardzo przyjazna obsługa
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Profesjonalna obsluga i zawsze mila dla klientow.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
very good thank you
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Bardzo Mia obsluga
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Very very good 👍👍👍👍👍👍👍👍
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Polecam Pol - plan bardzo profesjonalne podejście do klienta bardzo miła obsługa
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Verry profesional
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Rozmowa z panią Karoliną bardzo pozytywna
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Dziękujemy!
Posted 3 weeks ago
wszystko jasne na polisie fachowo przygotowana
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Dziękujemy!
Posted 3 weeks ago
Pol-Plan Insurance is rated 4.78 based on 2,349 reviews