Joblift Nederland Reviews

4.55 Rating 166 Reviews
93% of reviewers recommend Joblift Nederland

How would you rate Joblift Nederland?

Your Rating
Tell us how Company made you happy
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(optional)
What's your email?
We need a working email address to verify that your review is genuine.

BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

Anneke Van Putten
Verified Buyer
"Banen zijn net als vissen. Het zijn er veel, en met joblift heb ik de oceaan gevonden!"
Helpful Report
Posted 9 months ago
Jan De Beer
Verified Buyer
"Hele gebruiksvriendelijke website met duizenden banen!"
Helpful Report
Posted 9 months ago
Simon Stuiveling
Verified Buyer
"Heel gemakkelijk te gebruiken. Ik heb mijn nieuwe baan is slechts een paar clicks gevonden!"
Helpful Report
Posted 9 months ago
Merieke Boers
Verified Reviewer
"Ook ontzettend veel freelance functies"
Helpful Report
Posted 11 months ago
Ron Kerrington
Verified Reviewer
"Great site but why not available in English?"
Helpful Report
Posted 11 months ago
Ellemieke Schutten
Verified Reviewer
"Werkt allemaal probleemloos"
Helpful Report
Posted 11 months ago
Youri Kolvoort
Verified Reviewer
"Goede ervaringen met Joblift"
Helpful Report
Posted 11 months ago
Vincent Platje
Unverified Reviewer
"modern design"
Helpful Report
Posted 11 months ago
"Ik heb de tip doorgegeven"
Helpful Report
Posted 11 months ago
Reggy Kamerhuis
Unverified Reviewer
"Veel makkelijker dan een uitzendbureau."
Helpful Report
Posted 11 months ago
"Makkelijk voor iedere leeftijd"
Helpful Report
Posted 11 months ago
"Een site zoals vele"
Helpful Report
Posted 11 months ago
"Snel een bijbaantje gevonden. Prima!"
Helpful Report
Posted 11 months ago
Gijsje Kisjeswant
Verified Reviewer
"Tot nu toe nooit een teleurstelling"
Helpful Report
Posted 11 months ago
"Niks te klagen"
Helpful Report
Posted 11 months ago
Walter Arendsen
Verified Reviewer
"Binnen een paar seconden duizende resultaten!"
Helpful Report
Posted 11 months ago
Carlijne Stobbelaar
Verified Reviewer
"Alles was je wilt weten over de vacatures staat vermeld. Layout van de site is modern zo is joblift een hele handige site om nieuwe vacatures te vinden en direct te solliciteren."
Helpful Report
Posted 1 year ago
Giel Wassenaar
Verified Reviewer
"Het was een erg prettige afwisseling om een keer een advertentie vrije site te vinden. Niet de hele tijd van die irritante aanbiedingen overal, maar gewoon het enige waar ik voor kom: een nieuwe baan vinden."
Helpful Report
Posted 1 year ago
"Veel recente keuze. De vacatures worden iedere dag weer ververst wat ervoor zorgt dat je eigenlijk altijd een ruim aanbod aan vacatures hebt."
Helpful Report
Posted 1 year ago
Jan-Jaap Van Limbeek
Verified Buyer
"Joblift bedankt voor dit fijne product. Ik heb zonder moeite een nieuwe baan kunnen vinden. Heb jullie service meteen aangeraden aan mijn vriendengroep!"
Helpful Report
Posted 1 year ago
Joblift Nederland is rated 4.55 based on 166 reviews