Itsitchy Reviews

4.3 Rating 92 Reviews
82 %
of reviewers recommend Itsitchy
Read Itsitchy Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Snabb och tillmötesgående hjälp när jag ångrade en beställning. Tack för det. Jag återkommer gärna igen som kund.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Bästa salvan jag någonsin provat 😊
Helpful Report
Posted 1 week ago
Jag har försökt få kontakt med er kundtjänst i över en vecka utan svar….
Helpful Report
Posted 1 week ago
Mycket nöjd med köpet. Bra resultat.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Super bra kan verkligen rekomendera.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Bra kräm, konstigt med prenumeration och ohjälpsam kundservice som behöver 1 vecka för att svara.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Så bra produkt. Har verkligen hjälpt mig med min torra hud👍🏻
Helpful Report
Posted 1 week ago
Great service, not a fan of the shipping method. Would be nice with other options than DHL.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Soooooo nice. Love everything.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Blev så himla besviken, produkten var väl bra men priset för högt och mängden för lite.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Nemen detta är nog den bästa krämen jag har använt.!!! Jag hade som stora torra partier. Som jag har haft i kanske 20 år. Får inte bort dom. Varit hos läkare och fått en massa salvor men inget hjälper 😩😩 Testa denna och dom är som bortblåsta.! ♥️♥️ Love it.!
Helpful Report
Posted 1 month ago
The best Cream.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Köpprocessen bra! Tvekade ett par månader pågrund av priset, att storleken på produkten var så liten, samt prisskillnaden på abonemang och enstaka köp. Nu när jag har testat den så är jag dock väldigt glad för produkten håller vad den lovar och är väldigt bra. Jag är glad att jag tillslut köpte den.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Hjälpt sonens torra hud att återhämta sig på bara några dagar
Helpful Report
Posted 1 month ago
Fantastisk produkt som verkligen hjälper min sons torra kinder. Testat på det mesta, men äntligen något som ger resultat! Svider lite till en början vid applicering.
Helpful Report
Posted 1 month ago
I am very happy with the product!
Helpful Report
Posted 2 months ago
Jag har mailat er angående min prenumeration och ni har ännu inte svarat. Jag vill avsluta mitt konto och kommer inte in via min inloggning. Har tryckt på glömt lösenord men det kommer inget mail för att göra nytt lösenord. Kan ni snälla höra av er för ni fortsätta skicka ut krämer som jag inte har råd med. Mvh ensamstående 3barns mamma
Helpful Report
Posted 2 months ago
Smidig beställning, inga konstigheter!
Helpful Report
Posted 2 months ago
Väldigt nöjd med hela upplevelsen. Lätt att hitta det man söker efter, snabb frakt och bra kundkontakt.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Super skön och bra kräm
Helpful Report
Posted 2 months ago
Gör verkligen stor skillnad för torra vinterhänder. 10/10 - kan verkligen rekommendera Itchy!
Helpful Report
Posted 2 months ago
Itsitchy is rated 4.25 based on 92 reviews