HomeToGo.nl Reviews

4.49 Rating 627 Reviews
94 %
of reviewers recommend HomeToGo.nl
Read HomeToGo.nl Reviews
Visit Website

Phone:

+49 (0)30 - 208 473 96

Write Your review

Tell us how HomeToGo.nl made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
koppeling naar ondersteunende personen reageren Zeer slecht of hele maal niet dus vragen blijven on beandwoord en gaat de boeking gewoon niet door.
Posted 1 week ago
Ze communiceren niet in het Nederlands terug. Dat kan lastig zijn als je de Engelse taal niet goed machtig bent
Posted 3 weeks ago
te snel een evaluatie gestuurd.
Verder OK
Posted 3 months ago
Wel tevreden maar staat erg op elkaar
Posted 4 months ago
Goede zakelijke afhandeling
Posted 4 months ago
Zijn tevreden
Posted 4 months ago
Snelle reactie op ons mail.
Posted 4 months ago
Mijn eerste ervaring voor deze boeking verliep erg soepel en vlug. We zijn benieuwd naar de echte ervaring van het verblijf. Kijken er erg naar uit.
Posted 4 months ago
We zijn maar 3 dagen op uw park geweest dus tekort om het goed te kunnen beoordelen.
We werden vriendelijk ontvangen en verder hebben we niet veel op het park zelf gedaan maar meer in de omgeving.
Posted 4 months ago
Mooi huisje zeker groot zat voor 4 pers.
Posted 4 months ago
Het is echt een leuke vakantie! Er is wel niet veel te doen in de park zelf. Je kunt wel naar het strand of een bootje huren ( wat echt super leuk is). Voor de rest zijn de bungalows ook wel echt heeel mooi! Mag wel echt beter gepoetst worden. De ramen waren echt gewoon vies. Voor de rest was het allemaal we in orde! Heeel vriendelijk personeel! Ij raad het zeker aan. Het is ook niet te duuur! Maar het is voor mij niet voor herhaling vatbaar
Posted 4 months ago
leuke aanbiedingen
Posted 4 months ago
Redelijk schoon, voorziening matig, ruimte goed, privacy matig.
Posted 4 months ago
Was een goed verblijf! En een mooie ligging.
Posted 4 months ago
website is redelijk, weinig bijzonders
Posted 1 year ago
Ben niet overtuigd van deze dienst
Posted 1 year ago
Te veel opties en dingen om aan te klikken.
Posted 1 year ago
Aanbiedingen zonder een duidelijke omschrijving
Posted 1 year ago
Niets bijzonders
Posted 1 year ago
Ik boek liever rechtstreeks bij de eigenaar
Posted 1 year ago
HomeToGo.nl is rated 4.49 based on 627 reviews