HomeToGo.nl Reviews

4.45 Rating 874 Reviews
95 %
of reviewers recommend HomeToGo.nl
Read HomeToGo.nl Reviews
Visit Website

Phone:

+49 (0)30 - 208 473 96

Write Your review

Tell us how HomeToGo.nl made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
snelle reactie en duidelijk
Posted 3 weeks ago
Boeking ging vlot
Posted 3 weeks ago
Fijne site, snel info over beschikbaarheid accommodatie. Jammer dat 2022 nog niet open staat voor reserveringen.
Posted 3 weeks ago
Vorig jaar gezocht voor Italië. Nu gekeken naar Nederland. Ruim aanbod
Posted 3 weeks ago
Duidelijk met foto's en wat er aanwezig is.
Posted 3 weeks ago
Kreeg snel een bevestiging en alles lief soepel👍🏼
Posted 3 weeks ago
Duidelijk . Makkelijk ombte reserveren
Posted 3 weeks ago
prima zoek site
Posted 3 weeks ago
prima site goede foto's voldoende informatie
Posted 3 weeks ago
Boeken ging snel en gemakkelijk
Posted 3 weeks ago
Klantgericht,goede service
Posted 3 weeks ago
Gisteren een mooi vakantiewoning gevonden op de site. Gemakkelijk boeken en nu....wachten tot we gaan. : )
Posted 3 weeks ago
Snap het wel, maar het is wel enigszins verwarrend: HomeToGo, Europarcs, Resort De Utrechtse Heuvelrug, Belvilla. Wel heel veel namen hoor!
Posted 3 weeks ago
Vlot geregeld
Posted 3 weeks ago
Vlot geregeld
Posted 3 weeks ago
Helemaal top
Posted 3 weeks ago
snel en eenvoudig te boeken. Ook telefonisch snel geholpen bij wijziging in boeking. ( al was het wel in het engels)
Posted 3 weeks ago
De boeking verliep goed en duidelijk. Via HomeToGo boekte ik bij Belvilla. Toen ik de boekingsbevestiging van Belvilla ontving bleek echter dat Belvilla een iets hoger bedrag in rekening bracht dan op de sites van HomeToGo vermeld werd. Het ging om een klein verschil maar ik wilde dit wel graag uitgezocht hebben. De medewerker van HomeToGo Enrique “Henry” Bocourt heeft zijn uiterste best gedaan om dit uit te zoeken en op te lossen. Hij hield mij uitstekend op de hoogte van zijn acties. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik het verschil eerder terug gestort kreeg voordat hij alles uitgezocht had. Daarmee heeft hij mij als klant voorop gezet. Klasse!
Posted 4 weeks ago
Super mooie huisjes
Posted 4 weeks ago
ging prima en vlot.
Posted 4 weeks ago
HomeToGo.nl is rated 4.45 based on 874 reviews