HomeToGo.nl Reviews

4.49 Rating 649 Reviews
94 %
of reviewers recommend HomeToGo.nl
Read HomeToGo.nl Reviews
Visit Website

Phone:

+49 (0)30 - 208 473 96

Write Your review

Tell us how HomeToGo.nl made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
makkelijk te boeken ben benieuwd hoe het daar is met de vakantie kan ik nu niet nog over beoordelen
Posted 1 month ago
Op de verzamelsite zie je in één oog op slag alle huizen van vele aanbieders op je scherm verschijnen
Posted 1 month ago
Duidelijk en eenvoudig
Posted 1 month ago
Ze communiceren niet in het Nederlands terug. Dat kan lastig zijn als je de Engelse taal niet goed machtig bent
Posted 1 month ago
je moet wel erg opletten, als je aangeeft dat je met een aantal personen wilt komen dan spreekt de boeking toch naar 2 personen en als je dat niet ziet levert het frustraties op
Posted 1 month ago
Prima geregeld, snel en duidelijk!
Posted 1 month ago
Snel makkelijk .
Posted 1 month ago
makkelijk te boeken eerste keer bij deze firma hoop dat het bevalt is nog even afwachten
Posted 1 month ago
boeking zeer vlot verlopen
Posted 1 month ago
Ik heb mijn boeking snel kunnen regelen. Via de app is dat geheel prima te doen. Ik had nog een vraag naar aanleiding van wat mij door de voorwaarden werd gesteld, maar deze vraag is op snelle en adequate wijze beantwoord. Ik ben een tevreden klant.
Posted 1 month ago
De boeking is prima verlopen, snel en makkelijk te verwerken
Posted 1 month ago
Super informatie
Posted 1 month ago
NETJES EN VRIENDELIJK ONTHAAL
Posted 1 month ago
Bijna 100% er staat niet vermeld dat de borg gelijk betaald moet worden en hoe je de borg na afloop terug krijgt.
Posted 1 month ago
Alles duidelijk aangegeven
Posted 1 month ago
Boeken is heel simpel. Datum personen en HomeToGo zoekt accommodatie. Voorkeur ook prima aan te geven. Boeken is zo gedaan en direct bevestiging.
Posted 1 month ago
Prima geregeld
Posted 1 month ago
Makkelijk te zoeken en dan ook ruim aanbod.
Posted 1 month ago
Enorm goede klantenservice van een Nederlandse
Posted 1 month ago
eerst maar 2 pers was vlug rechtgezet naar 4pers.
Posted 1 month ago
HomeToGo.nl is rated 4.49 based on 649 reviews