HomeToGo.nl Reviews

4.43 Rating 983 Reviews
95 %
of reviewers recommend HomeToGo.nl
Read HomeToGo.nl Reviews
Visit Website

Phone:

+49 (0)30 - 208 473 96

Write Your review

Tell us how HomeToGo.nl made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Dit is onze eerste keer en wij vinden het goed
Posted 3 weeks ago
Zeer vriendelijke site
Posted 3 weeks ago
Leuke pagina, makkelijk te vinden. Geen problemen met zoeken en boeken. Nette afhandeling en communicatie, dank daar voor. Vriendelijke groet D Goedman.
Posted 3 weeks ago
Tot nog toe alles prachtig geregeld We moeten het weekend nog meemaken maar ziet er goed uit
Posted 3 weeks ago
Makkelijk en snel geregeld
Posted 3 weeks ago
Prima geregeld
Posted 3 weeks ago
Prima geregeld.
Posted 3 weeks ago
slecht te boeken geen leeftijdskorting wij zijn 70 en 72 onze kleinkinderen van 4 en 7 werden babies geen linnenpakket te boeken
Posted 3 weeks ago
With HomeToGo a reservation means instant booking. That is good. With Airbnb a host can withdraw the booking, as it happened to me three times. Once because the host decided, after my reserevation, that he wanted to have a higher tariff than was mentioned on the wenbsite(€ 5000 in stead of € 4000). Once because the host decided, after my reserevation, that he wanted to have only guests from his own country, because that would imply less problems if corona would break out again. And once because the partner of the host had, two days before, already given the chalet to another person through another platform than Airbnb. Such things cannot happen with HomeToGo.
Posted 3 weeks ago
Goede website echter niet alle selectiecriteria van de gebruikte providers worden meegenomen. Ook duurt het soms wat lang voordat en provider wordt geopend en moet je een beetje geduld hebben met de opbouw van de foto's. Dat laatste geld vooral voor accommodaties van VRBO. Wel heel makkelijk met zoveel huizen op een site.
Posted 3 weeks ago
Een makkelijke en vooral overzichtelijke manier om te boeken.
Posted 3 weeks ago
Makkelijk en snel
Posted 3 weeks ago
Makkelijk geboekt, duidelijke betalingen. Leuke huisjes
Posted 3 weeks ago
Het was zeer gemakkelijk om te boeken en ondanks dat ik enkele vragen had, zijn ze zeer snel beantwoord geweest.
Posted 3 weeks ago
makkelijk te boeken
Posted 3 weeks ago
Super gemakkelijk boeken.
Posted 3 weeks ago
Gemakkelijk, overzichtelijk en snel te boeken!
Posted 3 weeks ago
Ben nog niet naar de accommodatie geweest. Maar hoe het er nu al uitziet dat belooft wat!
Posted 3 weeks ago
Ze geven een zeer ruim aanbod van heel verschillende aanbieders zien waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Ook in iedere prijsklasse.
Posted 3 weeks ago
Prettige website. Veel partners waar je naar doorverwezen wordt om het juiste huis te kunnen vinden. Ruime keuze in allerlei prijsklassen. Makkelijk boeken. Simpel aanbetalen. Klaar!
Posted 3 weeks ago
HomeToGo.nl is rated 4.43 based on 983 reviews