GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,235 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

Visit Website
"Helemaal tevreden."
Posted 2 days ago
"Gewoon goed"
Posted 2 days ago
"overzichelijk en idiot-proof!"
Posted 2 days ago
"Helemaal top. Ook ontvangers happy????"
Posted 2 days ago
"Werkte makkelijk en snel"
Posted 3 days ago
"goed en zonder poespas"
Posted 3 days ago
"De website is duidelijk en gemakkelijk in gebruik."
Posted 4 days ago
"Na het betalen voor twee pakjes merk ik dat er tweede pagina was waar ik mijn briefpakje ook kon versturen tegen 4€ ipv 10€ wat ik heb moeten betalen en 6€ ipv 10€ voor een klein pakje van 500g zou makelijker zijn als u een pagina had waar alles op staat en niet een voor pakjes beginnend van 0 tot zoveel kilo en een andere pagina waar je ook briefpakje en kleine pakjes voor een goedkopere prijs."
Posted 5 days ago
Beste Albert,
We hebben vandaag van u twee keer dezelfde review ontvangen van 1 ster, omdat u onze prijs te hoog vindt. We werken hard om onze klanttevredenheid hoog te houden balen van deze reactie.
Wanneer u ontevreden bent met onze dienstverlening of spijt hebt van uw aankoop kunt u ons altijd benaderen via onze klantenservice.
Posted 5 days ago
"Omdat ik twee klikken verder van jullie maar de helft zou moeten betalen was een envelop en een doosje op een pagina kan je enkel voor 10€ verzenden en op de andere pagina kon ik het voor 4 € de anvelop en voor 6€ het doosje verzenden. Maak een pagina voor alles en geen twee voor de zelfde service"
Posted 5 days ago
Beste Albert,

Okee, dus op basis van prijs krijgen we 1 ster..We bieden ook enkel tarieven aan voor pakket zenden en geen enveloppen.

Onze excuses voor de verwarring.

Nog een prettige dag.
Posted 5 days ago
"Omdat mijn pakket nooit aangekomen is."
Posted 6 days ago
Dat is zeer vervelend. Wanneer u contact met onze klantenservice opneemt kunnen we u verder helpen met het starten van een onderzoek bij de vervoerder. We horen graag van u.
Posted 5 days ago
"Vlug, makkelijk"
Posted 6 days ago
"Makkelijk, snel en betrouwbaar. Nog goedkoop ook!"
Posted 6 days ago
"Overzichtelijk, duidelijk"
Posted 6 days ago
"Makkelijk toegankelijke website. Zonder enige moeite een pakketje verzonden."
Posted 1 week ago
"Prima dienst zonder problemen"
Posted 1 week ago
"Probleempje met label. Was niet meteen klaar,dus ik heb een paar uur moeten wachten en een klacht ingediend."
Posted 1 week ago
"Goede snelle afhandeling"
Posted 1 week ago
"Super handig en voordelig"
Posted 1 week ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,235 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on 0116 350 0610 . Book a Call

Alice, Customer Support