GoedkoopPakket Reviews

4.51 Rating 4,780 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Jammer genoeg blijkt dat een pakket van 150x50x10cm via goedkooppakket.nl weggegooid geld is. Ondanks dat deze service provider gebruik maakt van het logo van PostNL en dat zij garanderen dat een XL toeslag het pakket verstuurd kan worden. Ook een PostNL Business Point neemt een pakket van deze afmeting niet aan. Heb daarop gebeld met PostNL en mij werd bevestigd dat zij geen pakketten aannemen van deze lengte, gewicht was 4,8 kg, het betrof een kiteboard. Contact gezocht met de service desk van goedkooppakket.nl GEEN reactie
Posted 6 days ago
NOT GETTING ANY CONTACT!
Posted 2 weeks ago
Geen contact mogelijk, maandag al gemaild.. Nog steeds onbereikbaar...
Posted 2 weeks ago
Hard to communicate with them
Posted 2 weeks ago
Verschrikkelijke arrogante en nutteloze klantendienst (die meestal pas tegen 21u30 reageert).
Zodra er iets misloopt kan je niet terecht bij de koerier (bvb PostNL) en ondernemen zij zelf 0,0.
Ook niet als zij een fout maakten. Ze lachen je gewoon uit.
Koop je label rechtstreeks, ik merk nu dat dit soms zelfs goedkoper is en dan kan je tenminste terugvallen op de wel werkende klantenservice van de koerierdiensten.
Posted 1 month ago
Zodra er iets mis loopt kan je niemand contacteren en kan niemand je helpen.
Er is zogezegd een klantendienst, maar die sturen gewoon standaardmailtjes en nemen niet eens de moeite om de klacht te lezen. Enorm frustrerende service!
Posted 1 month ago
Kon geen pakket verturen wel betaald
Krijg nooit reactie.
En al tig keer contact gezocht.
Pure oplichterij
Posted 1 month ago
Prima bedrijf om grote pakketten mee te versturen voor een goede prijs!
Posted 1 month ago
het is helemaal niet goedkoper en je bent bij postnl zelf goedkoper uit.
Posted 1 month ago
er word geen oplossing gegeven voor een verloren niet afgeleverd pakket. het is pingpong tussen goedkooppakket en postnl.

een pakket van 2000 euro "zomaar" weg... en als klant word je niet geholpen en sta je in de kou

het is een paar euro goedkoper maar dit is het niet waard!
Posted 2 months ago
Goedemiddag,

Dank voor uw review. We snappen u volkomen. Het is erg vervelend wanneer een zending verloren is. Weet dat wij altijd ons best doen om u zo goed mogelijk hierbij te helpen. Helaas duurt het soms wat langer voordat wij een bericht ontvangen vanuit de vervoerder. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor nu een fijne middag gewenst!
Posted 1 month ago
Fijne website. Handig om hier een account te hebben!
Posted 2 months ago
Pakketten versturen via de site werkt heel handig en duidelijk, labels zijn veel langer geldig dat die van post NL en ook zeer belangrijk: wat een goede klantenservice! Je krijgt binnen een paar uur reactie en antwoorden zijn meteen zeer deskundig en klantgericht. Echt boven verwachting goed.
Posted 2 months ago
Had probleem met de site, via de mail info@... gemaild en vrijwel direct opgelost. Werkt erg praktisch ook met meerdere collega's op 1 inlog. Goed overzicht in wat we versturen!
Posted 2 months ago
Meerdere pakketen al verstuurd voornamelijk groot spul de XL functie toegepast werkt perfect en is meestal in 24 uur op de bestemming wat erg prettig is, verzending door heel Europa werkt ook goed enige wat ik jammer vind is dat Sind 2020 de maten van de XL-pakketten zijn gereduceerd net als het verzekerde bedrag van €500,00 naar €300,00 dat vind ik wat jammer, zal gerust een goei reden voor zijn maar het was ook prettig geweest als je eventueel de verzekerde waarde iets zou kunnen verhogen, misschien nog een extra optie.
Voor de rest geen enkel probleem met dit bedrijf het werkt zoals dat het hoort en doet wat het zegt en dat is voor mij het belangrijkste, dus keep on going Team goedkooppakket
met vrindelijke groet Sandertz
Posted 2 months ago
Seems you have strong connections with Post.nl. While shipping a parcel with DHL to the UK costs 10 euro, you only suggest Post.nl as possible shipping company for this parcel. They charge 14,75 euro, almost 50 percent more expensive!
Posted 2 months ago
Na 1 week nog geen pakketje ik kan jullie niet bellen en
Mail krijg ik geen antwoord
Posted 3 months ago
I am waiting for 3 weeks now on my packet,
Thats far away from fast
There was a promise from 3 to 5 days , a little deelay ok.
But 3 weeks,...
My holiday is almost over and now i have a problem to get it back.
Very worse , no stars was a better option but not possible
Posted 3 months ago
makkelijk en snel. Plus prijsvergelijking.
Posted 3 months ago
alles gaat perfect naar alle landen van Europa.
Posted 3 months ago
Prima service!
Posted 3 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.51 based on 4,780 reviews