GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,257 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Makkelijk verzenden
Helpful Report
Posted 2 days ago
Internet explorer: vreemde reactie in keuze menu van welk land het verzonden wordt en naar welk land. ondanks dit een aflopende browser is werk ik er nog wel eens mee en ondervond dit. Betaling: Helaas kon ik niet meer betalen met paypal. de hoofdreden waarvoor ik goedkooppakket gebruik. ergens is er een keer met een oud account ingelogd waar een problem mee is. een ander account waar normaal geld op staat word nu ook geblokkeerd. ik betaal daar in vele winkels en bv UPS mee voor buiten Europa pakketten. hopen dat het een kker wordt verholpen.
Helpful Report
Posted 2 days ago
Best wel uitzoeken hoe t werkt en wat de kosten precies zijn
Helpful Report
Posted 1 month ago
Gebruiksgemak kan beter
Helpful Report
Posted 1 month ago
Website is prima maar het pakket heeft er bijna 3 weken over gedaan om bij de ontvanger te komen...
Helpful Report
Posted 1 month ago
Het was mij onduidelijk waar ik de verzendbon kon downloaden.
Helpful Report
Posted 1 month ago
had graag de prijzen inclusief btw gezien, nu kom je er pas als je gaat betalen
Helpful Report
Posted 1 month ago
Nog voor te onbekend voor mij.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Omdat de zending goed is verlopen. Zoals verwacht
Helpful Report
Posted 1 month ago
Omdat ik niet geheel tevreden ben met de facturatie. Ik had een mail gestuurd omdat een factuur van jullie naar ons was geadresseerd op naam van eerdere verzending en niet aan ons.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Goedkoper een pakket versturen je kunt zelf kiezen voor welke bedrijf je wilt
Helpful Report
Posted 2 months ago
Prima
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ik had een vraag die ik graag telefonisch wilde stellen. Op de website is echter geen telefoonnummer van de klantenservice vermeld.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Duidelijk en makkelijk in gebruik. Helaas geeft de track aan dat mijn pakket nog niet verzonden is terwijl het afgegeven en gescand is bij het DHL depot. Ik weet nu niet waar het pakket is en wanneer het bezorgd wordt. Ik ga ervan uit dat het snel aankomt.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ik weet niet hoe ik op deze site terecht gekomen ben.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Goed maar niet héél informatief
Helpful Report
Posted 3 months ago
Ik was op zoek bij dhl, Maar... kwam geheel onverwacht bij jullie uit [ post.nl ] Bevalt ook goed.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Het te verzenden pakket is aangekomen in het sorteercentrum en toen weer teruggestuurd naar de afzender. De ontvanger zit nog steeds te wachten op z'n pakket. Foutje? D
Helpful Report
Posted 4 months ago
Omdat ik 'm niet verder bekeken heb dan noodzakelijk
Helpful Report
Posted 4 months ago
Via de website komt er vaak een melding bij het aankruisen van een XL-formaat. De bestelling gaat dan door zonder de extra aangevinkte optie. Na meerdere keren wordt de optie pas geaccepteerd. Dit nu een aantal keren gehad
Helpful Report
Posted 4 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,257 reviews