GoedKoopPakket Reviews

4.53 Rating 375 Reviews
94% of reviewers recommend GoedKoopPakket
"Site heel gemakkelijk te gebruiken. Leuk dat je het pakje kan volgen en correcte levering. Dank u"
Helpful Report
Posted 15 hours ago
"Het was heel fijn dat ik mijn pakketje kon volgen alsook de geadresseerde. Via face time heb ik nu kunnen meemaken dat mijn kleinkinderen dolenthousiast hun pakje open deden. Heel leuk. Mercikes heel tevreden oma"
Helpful Report
Posted 15 hours ago
"Nu toe ben ik tevreden ik weet nog niet als het pakje is aan gekomen"
Helpful Report
Posted 1 day ago
"Alles is heel vlot verlopen, vlug geleverd ook. Deze week moet ik nog een pakketje verzenden. Met GoedkoopPakket natuurlijk ????"
Helpful Report
Posted 1 day ago
"Alles is heel vlot verlopen, vlug geleverd ook. Deze week moet ik nog een pakketje verzenden. Met GoedkoopPakket natuurlijk ????"
Helpful Report
Posted 1 day ago
"Vlotte bediening"
Helpful Report
Posted 1 day ago
"alles goed verlopen, zonder problemen"
Helpful Report
Posted 1 day ago
"Makkelijk, overzichtelijk. Verzending aanmaken, afprinten, afleveren op postkantoor en volgende dag al bij klant"
Helpful Report
Posted 1 day ago
"Duidelijk, overzichtelijk, eenvoudig"
Helpful Report
Posted 1 day ago
"pakket was beschadigd bij aankomst ontvanger dossier opgemaakt met fotos nog niet in orde met vergoeding verschillende mails ontvangen maar geen vergoeding nu is voor de tweede keer een dossier opgemaakt ik mag hopen dat jullie over de brug komen en vergoeding overmaken"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, goedkoper"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"geen opmerkingen"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Snel en overzichtelijk"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"online verzenden bespaart veel tijd"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"gebruiksvriendelijk"
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Alles is heel gemakkelijk! Alleen de verzendlabel is achteraf moeilijk om terug te vinden."
Helpful Report
Posted 2 days ago
"alles is supergoed verlopen , dus waarom zou ik minder sterren geven ..."
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Duidelijke info Prijzen zijn duidelijk per gewicht en formaat."
Helpful Report
Posted 2 days ago
"Dit was mijn eerste keer. Alles verliep heel snel. Ik ben super tevreden! En ga nog veel pakjes versturen via goedkooppakket.be!"
Helpful Report
Posted 3 days ago
"Beste prijs en service"
Helpful Report
Posted 3 days ago
GoedKoopPakket is rated 4.53 based on 375 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on 0116 350 0610 . Book a Call

Alice, Customer Support