GoedKoopPakket Reviews

4.59 Rating 684 Reviews
95% of reviewers recommend GoedKoopPakket

Write Your review

Tell us how GoedKoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"ik versta niet hoe dit in elkaar zit;ik heb een pakket verzonden met b-post;ik kon nog kiezen tss post nl;.Ik ging naar de site van de post pakket verzenden ;daar heb ik wel zien staan goedkooppakket; luc"
Posted 6 hours ago
"De duidelijkheid van de site en zeker de vlugge opvolging van de gevraagde."
Posted 14 hours ago
"Ik ben zeer tevreden met de goedkopere verzending en de snelle levering van mijn pakket. Hartelijk bedankt! Zeker een aanrader!!!"
Posted 1 day ago
"goedkoop , goede uitleg welke stappen u moet ondernemen om label aan te maken en te printen"
Posted 3 days ago
"Nog een beetje wennen voor mij"
Posted 3 days ago
"Alles is zeer vlot afgehandeld en het pakket werd reeds de volgende dag in goede orde afgeleverd bij de bestemmeling"
Posted 3 days ago
"Heel makkelijk en overzichtelijk"
Posted 3 days ago
"Het pakketje is toegekomen, wel later dan verwacht! Maar eind goed al goed!!!"
Posted 3 days ago
Beste Jean,

Vervelend dat de zending nog niet geleverd is. Dit kan verschillende redenen hebben. Het beste kunt even contact opnemen met onze klantenservice zodat we u kunnen helpen.

We horen graag van u.

GoedkoopPakket
Posted 3 days ago
Goedemiddag,

We hebben zojuist u een bericht gestuurd. Uw zending is vanochtend geleverd.
Posted 3 days ago
"Ik was op zoek hoe je het best een pakketje kan versturen, ik heb gekeken op de sites van de couriers maar de sites waren heel onoverzichtelijk. Toen ben ik op deze site gekomen, het is echt heel eenvoudig en overzichtelijjk om alle gegevens in te vullen en de betaling uit te voeren. Alle facturen staan heel netjes geordend in mijn account en er wordt ook telkens een mail gestuurd met de factuur en het verzendlabel. KORTOM; ik ben heel tevreden over goedkooppakket.be"
Posted 4 days ago
"Zeer gebruiksvriendelijk"
Posted 4 days ago
"Voor het eerst een pakket naar Nederland verstuurt, goedkoop, vlug en correct. En bovenal een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke site !!!!"
Posted 4 days ago
"Ik vond het wel erg aanpassen aan de vormgeving. Niet alles was direct duidelijk. Ik heb toch drie keer moeten proberen vooraleer in het denkpatroon achter de vormgeving door had. Eens je het weet is het vrij eenvoudig."
Posted 5 days ago
"Ging heel makkelijk"
Posted 6 days ago
"Het gaat heel snel en gemakkelijk uitgelegd."
Posted 6 days ago
"Alles verliep vlekkeloos"
Posted 6 days ago
"De site is gewoon de max. Makkelijk te hanteren en heel vlot om mee te werken."
Posted 6 days ago
"Alles is vlot verlopen + de website is duidelijk"
Posted 6 days ago
"Alles verliep vlot."
Posted 6 days ago
"Alles verloopt vlotjes"
Posted 6 days ago
GoedKoopPakket is rated 4.59 based on 684 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on 0116 350 0610 . Book a Call

Alice, Customer Support