GoedKoopPakket Reviews

4.56 Rating 1,934 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Het is echt heel gemakkelijk en simpel om zelf je verzendticket te maken, op je pakket afgeven in een punt en geregeld
Posted 15 hours ago
Vlot en overzichtelijk
Posted 20 hours ago
Steeds een correcte levering van de pakjes.
Posted 1 day ago
snel, correct efficient
Posted 1 day ago
gebruiksvriendelijke website
Posted 2 days ago
Aanpak voor verzending in België en bij aankomst in Duitsland was het personeel erg vriendelijk. Jullie zijn ook de goedkoopste. Prima gedaan!
Posted 3 days ago
snel, efficiënt en duidelijk!
Posted 3 days ago
Het is supergemakkelijk: je kan de zending thuis helemaal in orde brengen en daarna gewoon het pakje binnenbrengen in een postpunt, en klaar! Ook een heel vlotte levering! Kan niet beter!????
Posted 3 days ago
Makkelijke en duidelijke website
Posted 3 days ago
Omdat ik vind dat mijn pakje op de volgende dag al geleverd is. Bedankt voor de goede service !
Posted 3 days ago
Ik werk al lang met Goedkooppakket.be en ben zeer tevreden. Werkt makkelijk en snel en als er iets is, perfecte service! :-)
Posted 3 days ago
altijd al tevreden geweest , pakje correct en veilig geleverd
Posted 4 days ago
Snel en correct
Posted 4 days ago
eenvoudige website. Snel en overzichtelijk. prima zo
Posted 4 days ago
Eenvoudig en gemakkelijk
Posted 4 days ago
Alles is zeer duidelijk
Posted 5 days ago
Alles is prima verlopen! Met dank en succes verder met jullie bedrijf
Posted 5 days ago
Snelle, klantvriendelijke ,correcte en betrouwbare verzenddienst. Een aanrader voor iedereen die iets moet versturen naar binnen of buitenland.
Posted 5 days ago
Easy and quick to use!
Posted 5 days ago
Ik vind het super dat je vandaag je verzendetiket afdrukt en het pakketje naar Bpost brengt, en je raad het nooit: de volgende dag 's morgens om half tien pakket afgeleverd op bestemming! Bravo, en bedankt.
Posted 5 days ago
GoedKoopPakket is rated 4.56 based on 1,934 reviews