GoedKoopPakket Reviews

4.59 Rating 2,464 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Ik ben totaal niet tevreden over de service van DPD. Mijn pakket werd volgens de regels van de kunst ingepakt ( folie, stootkussens, karton, sticker breekbaar). Helaas werd de inhoud van mijn pakket beschadigt geleverd bij mijn eindklant. Eindklant niet tevreden natuurlijk en wil zijn geld terug.
Posted 1 week ago
De workflow bij goedkoop pakket is zeer goed. Erg tevreden over alles. De koerier heeft het pakketje verkeerd geleverd en de deadline voor een verjaardag is niet gehaald. UPS is de schuldige. Goedkooppakket levert wel goeie werk. Aangeraden!
Posted 2 weeks ago
Het pakket is zwaar beschadigd geleverd aan de ontvanger.
Posted 1 month ago
Pakje nog steeds niet ontvangen wij bestellen nooit nog iets op u website en we raden de mensen op Facebook daar niets te kopen ????
Posted 2 months ago
Jullie bieden het aan een goede prijs aan verzenden, zou liever hebben dat ik ook mijn pakket onmiddellijk kan opvolgen? Ik geef mijn gsm nummer door bij afgifte pakket en heb nu van de laatste 3 verzendingen maar 1 maal bericht gehad en kunnen opvolgen, dat kan niet ik wil altijd kunnen opvolgen, bedankt, groetjes An
Posted 2 months ago
Twee beloven en één leveren zo is het rap verdiend, in het pakketje zit maar één stuk.
Posted 2 months ago
De kantienne heeft het pakje NIET ontvangen!
Posted 2 months ago
omdat een lagere score niet mogelijk is , ik heb nog nooit zulke ellende ervaren en die 1 euro voor volgende zending mogen jullie steken waar de zon nooit schijnt want een volgende keer komt er nooit , nooit en nog eens nooit
Posted 2 months ago
De website op zich is goed, maar wanneer er zich een probleem voordoet (wat bij ons dus het geval is), laten jullie ons gewoon stikken! Ondanks het feit dat ik destijds (= op 26 oktober 2020!) voor een verzekering bijbetaalde en ondertussen al 14 keer mailde om dit probleem aan te kaarten, wordt er gewoon GEEN oplossing gezorgd! Telkens word ik met een mailtje weer aan het lijntje gehouden. Dit ben ik ondertussen dus kotsbeu en ga dan ook proberen om via alle kanalen die ik heb/ken om toch vergoed te worden voor de verloren zending.
Posted 3 months ago
slechte afhandeling
Posted 3 months ago
Verzonden beeldje , was Max ingepakt maar toch volledig stuk aan gekomen op bestemming .Nog nooit problemen gehad met andere verzendingsdiensten en nu de eerste maal via jullie en problemen
Posted 3 months ago
Pakket is stuk aangekomen
Posted 3 months ago
In tegenstelling tot uw bewering, werd uw pakket helemaal N I E T bij mij afgeleverd !!!!!!!!Ik wacht nog steeds op uw levering.
Posted 3 months ago
Het Pakket is terug thuis aangeboden. Heb het terug aan Bpost meegegeven om het op het juiste adres te bezorgen. Dit kan wel leiden tot een te late retourzending.
Posted 3 months ago
Pakket is niet geleverd, werd vreemd afgetekend voor ontvangst en geen respons van leverancier over waar dit pakket is
Posted 4 months ago
niet echt gebruiksvriendelijk
Posted 4 months ago
Toen ik mijn aanmaak formulier maakte op 20-12-2020 was de totaal prijs 13,50 euro maar dat lukte niet om verder te kunnen en een formulier aan te maken moest ik 1,29 euro supplement betalen anders lukte het mij niet Maar dat supplement ging normaal pas in vanaf 24-12 en mijn pakket is verzonden op 21-12 en aangekomen op 23-12 Jullie zijn de voorziene prijs van de verzending dus niet na gekomen Mvg Pierre Van Geel
Posted 4 months ago
Niet tevreden aangezien het goedkoper kon. U geeft een tarief tot 5 kg terwijl er ook een bestaat voor minder dan 2 kg.
Posted 5 months ago
Ik heb bij jullie , voor dit dit pakketje 10,70 euro betaald !!!!!! en achteraf heb ik in bpost vernomen dat dit normaal 5,70 zou kosten idem verzekerd en thuis geleverd ,Dus dat noem ik echt er over . Dit is de eerste en de laatste zending via jullie ,noem je dat goedkoop ?????, Ik hoef zeker geen 1euro verzend tegoed van jullie ! ik ga vanaf nu rechtstreeks via Bpost 5,70 euro en 10,70 bij jullie is dieverij
Posted 5 months ago
Misleidend
Posted 5 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.59 based on 2,464 reviews