GoedKoopPakket Reviews

4.56 Rating 1,934 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Het Pakket is terug thuis aangeboden. Heb het terug aan Bpost meegegeven om het op het juiste adres te bezorgen. Dit kan wel leiden tot een te late retourzending.
Posted 12 hours ago
Pakket is niet geleverd, werd vreemd afgetekend voor ontvangst en geen respons van leverancier over waar dit pakket is
Posted 1 week ago
niet echt gebruiksvriendelijk
Posted 1 week ago
Toen ik mijn aanmaak formulier maakte op 20-12-2020 was de totaal prijs 13,50 euro maar dat lukte niet om verder te kunnen en een formulier aan te maken moest ik 1,29 euro supplement betalen anders lukte het mij niet
Maar dat supplement ging normaal pas in vanaf 24-12 en mijn pakket is verzonden op 21-12 en aangekomen op 23-12
Jullie zijn de voorziene prijs van de verzending dus niet na gekomen
Mvg Pierre Van Geel
Posted 3 weeks ago
Niet tevreden aangezien het goedkoper kon. U geeft een tarief tot 5 kg terwijl er ook een bestaat voor minder dan 2 kg.
Posted 1 month ago
Ik heb bij jullie , voor dit dit pakketje 10,70 euro betaald !!!!!! en achteraf heb ik in bpost vernomen dat dit normaal 5,70 zou kosten idem verzekerd en thuis geleverd ,Dus dat noem ik echt er over . Dit is de eerste en de laatste zending via jullie ,noem je dat goedkoop ?????, Ik hoef zeker geen 1euro verzend tegoed van jullie ! ik ga vanaf nu rechtstreeks via Bpost 5,70 euro en 10,70 bij jullie is dieverij
Posted 1 month ago
Misleidend
Posted 1 month ago
ze hebben zonder pardon het pakketje terug gestuurd....terwijl ik netjes de gegevens invulde,blijkbaar dienen er meer gegevens vermeld te worden dan het etiket toelaat.
Posted 1 month ago
Mijn pakket i s 10dagen onderweg geweest. Was verstuurd naar postkantoor in Kampenhout dat vorige week vrijdag gesloten was. Ikk wou het melden maar er was urenlang een technische storing bij juliie. Ondertussen heb ik van de geadresseerde het juiste adres gekregen. Kan ik mijn pakket nu gratis of met reductie terugsturen naar die persoon? Ik hoop het en zou dat zeer appreciëren.
Posted 2 months ago
Zéér slechte service, reeds 2x via klantenservice contact opgenomen en 1x mail gestuurd zonder contactname van bedrijf. 16,50€ betaald en kon pakketzegel niet downloaden...
Posted 2 months ago
Het is nu voor de 2 keer dat we hetzelfde pakket verzenden naar een correct adres in Duitsland en voor de 2° maal wordt dit niet afgeleverd op leveringsadres in Duitsland om reden dat adres niet correct zou zijn. Bij nazicht is dit wel correct en moeten jullie ons aangeven wat er incorrect zou zijn. We zouden het dan ook op prijsstellen dat jullie voor de 3° keer dit pakket komen ophalen en versturen waar het moet want op die manier zijn jullie zeker niet goedkooppakket integendeel frustaties bij iedereen die met dit pakket verbonden is en geen service daarenboven We rekenen erop dat jullie verantwoordelijkheid nemen in deze zoniet zullen we het anders aanpakken zoveel is zeker Een heel ontevreden klant J. Van der Cruyssen Villa d'Este Classics
Posted 2 months ago
De dag na het aanmaken van mijn verzendingsklever kreeg ik vreemde berichten binnen van een onbekend emailadres dat er gegevens niet volledig waren en mijn pakker niet opgestuurd kon worden. Mijn account zou geblokkeerd worden als ik niet meer info kon doorgeven...
Uiteraard heb ik met deze mails niets gedaan en is mijn paketje wel bij de juiste persoon gearriveerd.
Ik veronderstel dat er een lek in jullie systeem zit.
Posted 2 months ago
Zeer tevreden, correcte behandeling.
Posted 2 months ago
Il vind het moeilijk contact te zoeken bij problemen
Posted 2 months ago
Koper stuurt mij net een bericht dat het pakket niet geleverd is, terwijl ik van jullie wel bevestiging gekregen heb?????
Posted 6 months ago
Vlot en makkelijk
Posted 6 months ago
Het was snel geleverd!
Posted 7 months ago
Mijn pakket is niet toegekomen , maar wel teruggestuurd naar mij ???
Posted 7 months ago
Pakket is een week onderweg geweest en was beschadigd bij aankomst. Geen dpd meer voor mij.
Posted 7 months ago
Mijn pakket die verstuurd moest worden 6 april met de CD157247273BE is verloren gegaan kan u aub checken waar dit pakket zich bevind ik heb een verzekering betaald er zit een waarde in van 140 euro kan u lij helpen aub ? Gr Mieke Decuypere
Posted 7 months ago
Beste Mieke,

Dank voor uw bericht! Zou u de vraag per mail kunnen sturen naar ons? Alvast bedankt!
Posted 7 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.56 based on 1,934 reviews