GoedKoopPakket Reviews

4.60 Rating 2,953 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Beste Het pakket dat verzonden werd via DPD van Mechelen naar Parijs is volledig beschadigd toegekomen bij de klant. Ook al werd het pakket grondig verpakt en aan alle kanten verzegeld met "Handle with care" stikkers in het rood. Ik ben dus én mijn product én mijn geld, ende verkoopkosten kwijt. Mvg, Johannes
Helpful Report
Posted 4 days ago
Pakket is stuk aangekomen
Helpful Report
Posted 1 week ago
Onze verzending met producten kwam helemaal vernield aan bij de ontvanger. Gelukkig namen we een verzekering zou je denken.. Goedkooppakket.be nam geen verantwoordelijkheid en wij kregen ons geld NIET terug. Schandalig!
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Beste, Op 20/9 bracht ik mijn pakket binnen bij een postpunt PostNL. De inhoud was verpakt in karton, in een houten kistje, daarrond een kartonnen doos, daarrond een plastic zak. Aan de buitenkant 2 papieren gekleefd met ‘breekbaar’ op. Na 2 dagen kreeg ik een mail dat het pakket werd bezorgd. Mooi, dacht ik. Geen uur later een mail: zending beschadigd, retour afzender! Ondertussen nog enkele berichten: vandaag bezorgd/sorry, niet gelukt/zending beschadigd/retour/… Na 10 dagen ontving ik vanmorgen mijn pakket met beschadigde inhoud! Ik heb zelf niet afgetekend voor ontvangst zoals nodig was. Pakket stond voor de deur! De (niet) ontvanger heeft zowel inhoud als verzendingskosten betaald en ik zit hier nu met de gebroken wijnflessen! Ik betaalde wel een verzekering tot 100€ Vervelende situatie. Het is de eerste keer dat ik een pakket verstuurde met PostNL, anders altijd Bpost. Kunt u mij helpen om deze situatie recht te zetten? Een onvoorzichtige bezorger kost mij wel veel geld… In afwachting, Mvg Chris
Helpful Report
Posted 1 month ago
Pakket nat geworden tijdens verzending dus niet geleverd
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ondanks verschillende plakkers breekbaar, degelijk verpakt, totaal beschadigd aangekomen en had betaald voor aangetekend maar is gewoon voor de deur gezet, onaanvaardbaar!
Helpful Report
Posted 2 months ago
Ik krijg de bevesydat mijn pakket in Duitsland is afgeleverd terwijl de vervoerder er om 11u mee aan MIJN deur stond. M.a.w. Nog steeds niet op zijn bestemming ! Geen goede service
Helpful Report
Posted 2 months ago
Pakketje verzoden via deze website. Het pakketje is na één week terug aangekomen (voor de deur gegooid), zonder bericht van wie dan ook. De ontvangen heeft nooit iets gehoord niemand gezien om het pakketje te ontvangen. Op mijn pakketje was deze code geplakt : 3SKDBF163756135
Helpful Report
Posted 2 months ago
Pakket is teruggekomen
Helpful Report
Posted 3 months ago
Ontevreden. Melding pakket is geleverd en dit is NIET zo
Helpful Report
Posted 3 months ago
DUURT VEEL TE LANG VOOR HET BEDRAG 30 EURO! TE VEEL STRESS TE VEEL ZORGEN DAT HET BLIJFT STEKEN ERGENS. WIJ BETALEN GRAAG 15 EURO MEER EN ZENDEN HET VIA EEN COURIERSDIENST ZODAT WE WETEN DAT HET DE VOLGENDE DAG OF UITERLIJK EEN DAG ERNA OP DE BESTEMMING IS. DIT VOOR ONS ECHT NOOIT MEER! U MAG UW EURO HOUDEN EN U UITNODIGEN DEZE WEG ZELF EENS TE KIEZEN
Helpful Report
Posted 3 months ago
dank u wel voor de €1 euro tegoed. Ik betaalde wel meer dan €12 verzendingskosten. 't is 't gebaar dat telt zeker?
Helpful Report
Posted 4 months ago
Ik gebruik uw verzenddienst al enkele jaren....nu laat de ontvanger mij weten dat ik helaas bij jullie, niettegenstaande uw " Goedkooppakket" , gezien wanneer je dezelfde zending aanmaakt rechtstreeks bij de " Post", betaal je slechts 4,40€ en kan de de verzending verzekeren tot 500,00€ voor slecht 1,00€....Vanwaar dit verschil voor dezelfde service ????? Dit kan helaas niet !!! Graag een reactie en een teruggave ( via BE84 0010 2687 7059) voor wat ik teveel heb betaald ( 10,90€ met verzekering inbegrepen.). Grts Hugo
Helpful Report
Posted 4 months ago
Pakket 323211588559974822686030 is nog steeds onderweg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wAAR KAN IK DIT ALS ONTVANGER VOLGEN ????????????????
Helpful Report
Posted 6 months ago
ik had verzendingskosten betaald + extra 5 euro omdat de persoon zeker zou aftekenen dat hij de doos heeft ontvangen. Maar de doos werd gewoon aan de voordeur gelegd langs de straat, dit vind ik echt niet kunnen. alsook de hele late levering, begrijpelijk dat het wat druk is misschien, maar ik vertrouwde er echt op dat deze toch binnen 2 a 3 dagen zou geleverd worden, echt teleurgesteld! dins 11/05 verzonden, 18/05 savonds geleverd.......
Helpful Report
Posted 6 months ago
Pakket is verzonden op dinsdag 11/5 zodat het zeker nog zou aankomen op woensdag 12/5 (vóór het verlengd weekend). Pakket is maandag bij mij terugbezorgd. Er waren retourstickers op de verzending geplakt maar deze waren niet ingevuld dus de reden waarom dit niet bezorgd werd, is mij onbekend.
Helpful Report
Posted 6 months ago
Ik ben totaal niet tevreden over de service van DPD. Mijn pakket werd volgens de regels van de kunst ingepakt ( folie, stootkussens, karton, sticker breekbaar). Helaas werd de inhoud van mijn pakket beschadigt geleverd bij mijn eindklant. Eindklant niet tevreden natuurlijk en wil zijn geld terug.
Helpful Report
Posted 6 months ago
De workflow bij goedkoop pakket is zeer goed. Erg tevreden over alles. De koerier heeft het pakketje verkeerd geleverd en de deadline voor een verjaardag is niet gehaald. UPS is de schuldige. Goedkooppakket levert wel goeie werk. Aangeraden!
Helpful Report
Posted 7 months ago
Het pakket is zwaar beschadigd geleverd aan de ontvanger.
Helpful Report
Posted 8 months ago
Pakje nog steeds niet ontvangen wij bestellen nooit nog iets op u website en we raden de mensen op Facebook daar niets te kopen ????
Helpful Report
Posted 8 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.60 based on 2,953 reviews