GoedKoopPakket Reviews

4.56 Rating 1,022 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Deze score is verdiend door Goedkoop pakket. Wel betaald maar geen een code gekregen om te versturen en als gevolg ook geen geld teruggestort. Geen reactie. Hoe 'tevreden sommige mensen ook zijn, ik niet!!!
1 Helpful Report
Posted 2 weeks ago
PAKKET IS TOEGEKOMEN MAAR DE INHOUD WAS GEBROKEN, ALLES WAS NOGTHANS ZEER GOED VERPAKT EN ER STOND 2 MAAL DUIDELIJK VERMELD DAT HET BREEKBAAR WAS.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
door een fout in jullie programma kon ik een verzendingsbon twv 14 euro niet afdrukken,en die werd mij ten onrechte aangerekend
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
blijkbaar had ik verkeerde adres ingegeven. En was maar aan het wachten op barcode, maar kreeg geen bevestiging. nu 1 week verder en geld nog niet terug op de rekening.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Helaas, het was slecht. Tweemaal een e-mail gestuurd en daar geen reactie op gehad. Het probleem was dat het verzendzegel niet gedownload kon worden, omdat deze nagekeken moest worden, met blauwe pakketje wat rond bleef draaien. De order is geannuleerd maar mijn geld ,6€50 is niet teruggestort. Geen enkele reactie van jullie gehad. Het pakket zelf gebracht en daar de verzendkosten wederom betaald. Ik verwacht dat dit nog in orde komt. Met vriendelijke groet, Marill
Helpful Report
Posted 1 month ago
Het pakket is of steeds niet toegekomen
Helpful Report
Posted 1 month ago
vrijdag 1 pakket verstuurd en hadden op de doos vermld dat dit breekbaar was en toch is de verpakking gedeeltelijk gebroken .
Helpful Report
Posted 1 month ago
pakket niet geaccepteerd door bpost,dus geld in het water
Helpful Report
Posted 1 month ago
Goedemiddag,

We zien dat u een dpd zending heeft aangemaakt en geen bPost zending. U moet u zending dus inleveren bij een dpd pakketpunt.
Posted 1 month ago
Ik weet niet of het pakket aangekomen is.
Helpful Report
Posted 2 months ago
In uw account ziet u de track and trace gegevens staan van uw zendingen. Hieruit blijkt dat de chauffeur onderweg is. Deze zending wordt dus vandaag geleverd. Voor dit soort vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Een review van 1 ster lijkt me dan ook wat overdreven.
Posted 2 months ago
Pakje kon door omstandigheden niet verzonden worden - email gestuurde maar deze werd nooit beantwoord
Helpful Report
Posted 2 months ago
Omdat ik nog steeds geen antwoord ontvangen heb op mijn mail van/ RMA #000001537 status has been changed to Melding ontvangen. RMA ID: #000001537 Order ID: #GPBE0018310819 Customer: Meersman stefaan - st.meersman@telenet.be Date: 8/31/19 Items Naam Pakketzegel bPost België naar België - 0 tot 5 kg Art.nr. BE-BE-bPost-0-5-to_name-to_address1-to_address2-to_postcode-to_city-from_name-from_address1-from_address2-from_postcode-from_city Aantal 1 Probleem melden Andere vraag/opmerking Comment from customer: Beste .Heb deze zending aangeboden in een plaatselijke krantenwinkel,en deze aanvaard de zending niet,laat staan dat de mensen ooit gehoord hebben van deze verkoop praktijk; Heb de zending dan aangeboden bij een andere koerierdienst en terug betaald. Nu had ik graag van jullie die 6.95€ terugbetaald gezien. Met vriendelijke groeten. You can view and manage the request here
Helpful Report
Posted 4 months ago
Wanner iets eenvoudig als het printen van het etiket niet probleemloos kan, dan zijn we snel uitgepraat.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Vanuit onze kant zien we dat u een pakketzegel heeft ontvangen en deze ook gedownload heeft. Dit is gewoon een PDF bestand die iedereen moet kunnen uitprinten. Wellicht moet u even de print instellingen nakijken van uw printen. Wel apart dat we op basis van uw printer 1 ster ontvangen. Maar goed. Fijne dag nog en mocht u er niet uitkomen neem dan even contact op met onze klantenservice dan kunnen we u wat meer informatie sturen hoe u de printer instellingen kunt aanpassen.
Posted 5 months ago
Bij het printen van het verzendlabel kreeg ik na een paar keer proberen tellen een rode balk ipv een barcode zoals op het scherm. Ik stuurde daar een mail over. Het antwoord laat nog steeds op zicht wachten!!!
Helpful Report
Posted 5 months ago
Beste Franswa,
Dank voor je review. We hebben op 29 juli een reactie naar je verzonden op het bij ons bekende emailadres. Wellicht is deze in de spam terecht gekomen?

De oplossing die we je hebben gestuurd is:
https://support.goedkooppakket.nl/help/de-barcode-is-niet-zichtbaar-of-alleen-rode-streep

Hopelijk lukt het zo om het probleem op te lossen.
Posted 5 months ago
Jullie informatie over pakketpunten is niet juist. Ik heb mogen van hier naar daar rijden om mijn pakket te kunnen verzenden. Julliz zeggen pakketpunt smarnicka meulebeke maar daar is pakket onbekend, in postkantoor zenden ze me naar ander punt en daar washet !
Helpful Report
Posted 6 months ago
Op 14'/3/2019 stuurde ik via jullie diensten een pakje naar Boekhandel Verstraeten, Schrieksesteenweg 65, 2221 Booischot.tav Valère Moortgat. Zending 3232 1158 8559 9353 5879 1030. Dit pakje is op 21/3 teruggekomen met de melding "Adres onvolledig/Onjuist".Op dezelfde dag heb ik het opnieuw naar het postkantoor gebracht nadat ik adres had gecontroleerd en vastgesteld dat het correct was. Nu komt het opnieuw terug; Ik snap het niet.Kan iemand mij verklaren war er fout gaat en mijn 5,70 terugstorten of deze som opnieuw beschikbaar houden om dit pakje na opheldering mysterie alsnog te bezorgen. Dank en vriendelijke groeten, Wilfried Arys
Helpful Report
Posted 9 months ago
Beste Wilfried,

Dit adres is een pakketpunt. Zoals aangegeven op de website is het niet mogelijk om naar een pakketpunt, uw zending te versturen. U moet namelijk een ontvangst adres hebben. Pakketpunten nemen uw zending niet aan via de huidige verzendmethode. Wanneer u naar een pakketpunt wilt versturen kunt u beter dit doen via bpost zelf.

Onze excuses voor het ongemak.
Posted 9 months ago
5 sterren (kon ik niet aanduiden!!?) ik vond het heel makkelijk en duidelijk
Helpful Report
Posted 11 months ago
omdat mijn pakket nog altijd niet op zijn bestemming is, na 14 dagen, na een half uur aan de lijn te hangen bij dpd uiteindelijk de telefoon ingehaakt. Ik verzend nooit nog iets met dpd. Waar is mijn pakket? Slechte service!!!
Helpful Report
Posted 11 months ago
Beste Soren,

Vervelend dat uw zending nog niet bezorgd is. Wij zullen even contact met u opnemen, dan kunnen we u verder helpen. We hebben inmiddels al een bericht uitgestuurd richting de vervoerder.
Posted 11 months ago
Eenmaal betaald, heb ik niks meer vernomen, geen bericht of de zending wordt opgehaald of ik het ergens moest droppen. Ben dan zelf maar naar de post gaan vragen en heb het daar mogen achterlaten en gelukkig is het goed aangekomen.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Beste Luc,

Dank voor je bericht. Het is inderdaad de bedoeling dat het pakket bij één van de pakketpunten wordt ingeleverd. Dit staat omschreven in de email die je ontvangt van ons, en ook op de pagina die je op het scherm ziet na de betaling.

Mocht dit niet duidelijk zijn geweest, dan uiteraard onze excuses!
Posted 11 months ago
Mijn pakje is woensdag in de voormiddag afgegeven bij proxy Delhaise in Betekom en is nog steeds niet ter plaatse in Zolder bij de bestemmeling Dirikx Genevi?ve dus dit vind ik wel heel erg lang en ik hoop dat hetbmaandag eindelijk toekomt.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Beste Andre,

Dat duurt inderdaad lang. Helaas hebben wij hier geen directe invloed op. We zien echter dat uw pakje om 12.21u is bezorgt bij de bestemmeling.
We zullen dit echter doorgeven bij bPost dat uw pakket erg lang onderweg was.

Verder kunt u dit soort berichten beter via onze klantenservice melden dan kunnen we u direct verder helpen.
Posted 11 months ago
Pakket werd aan de grens tegengehouden en terug naar af gestuurd.
Helpful Report
Posted 1 year ago
GoedKoopPakket is rated 4.56 based on 1,022 reviews