GoedKoopPakket Reviews

4.58 Rating 2,368 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
correcte website
Posted 2 weeks ago
Goed
Posted 2 weeks ago
Makkelijk en snel de voordeligste verzender voor mijn pakket gevonden en gekozen. Betalen gaat makkelijk, alles is duidelijk. Track-&-Trace ontbreekt nog of heb ik niet kunnen vinden, maar vond ik wel makkelijk via de codes op het label.
Posted 2 weeks ago
Ons pakket van België naar Oostenrijk is op 3 werkdagen aangekomen. daar zijn we super blij mee, Vlugger kunnen we echt niet verwachten Proficiat........
Posted 2 weeks ago
Alles is vlot en vlug verlopen
Posted 2 weeks ago
Duidelijke website. Eenvoudig en snel als je iets wil verzenden.
Posted 2 weeks ago
Als leek in computerwerk heb ik het toch klaargespeeld mijn pakje zeer snel en zonder problemen te laten leveren. Daaruit blijkt dat alles duidelijk is uitgelegd op de website.
Posted 2 weeks ago
handig
Posted 3 weeks ago
correcte en snelle service - duidelijke info
Posted 3 weeks ago
Vlot, gemakkelijk en overzichtelijk.
Posted 3 weeks ago
Altijd in orde
Posted 3 weeks ago
overzichtelijk en snelle service
Posted 3 weeks ago
Heel vlot te bestellen en heel makkelijk naar dichst bijzijnde leverpunt
Posted 3 weeks ago
Omdat alles vlot is gelopen en de mensen die het hebben ontvangen waren heel tevreden dat het zo vlug geleverd was waarvoor dank
Posted 3 weeks ago
Goede uitleg
Posted 3 weeks ago
Vlugge en vlotte aflevering
Posted 3 weeks ago
Alles is prima! eenvoudig vanuit thuis pakjes verzenden zonder lange wachtrijen, keuze uit locaties, dus niet gebonden aan strikte openingsuren.
Posted 3 weeks ago
Goede service, duidelijke werking
Posted 3 weeks ago
zeer vlotte verzending ..super
Posted 3 weeks ago
Tot op heden alles perfect verlopen. mvg E;
Posted 3 weeks ago
GoedKoopPakket is rated 4.58 based on 2,368 reviews