GoedKoopPakket Reviews

4.56 Rating 1,925 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
supersnel!
Posted 2 weeks ago
gemakkelijk, overzichtelijk en correcte informatie over prijzen!
Posted 2 weeks ago
Alles verloopt vlot, eenvoudig om in te vullen, en goede en vlugge service
Posted 2 weeks ago
Omdat je ee mooi overzicht hebt van alle koerierdiensten , ook zowel prijzen en als ook de service zeker aan te raden

Ook zeer makkelijk om label te maken

Top
Posted 2 weeks ago
Met goedkooppakket kun je makkelijk werken
Posted 2 weeks ago
Makkelijk en vlot, al enkele pakketten verzonden voor de voordeligste prijs
Posted 2 weeks ago
Duidelijke info en geleverd zoals verwacht. aangename kennismaking
Posted 2 weeks ago
Deze zending was ok, ontvanger tevreden, maar
De kostprijs op het af lever punt Smatch Galmaarden, mocht u ook meedelen bij de aankoop van het vignet, zodat wij dit ook in rekening konden brengen, dit is een minpunt
MVG
Posted 2 weeks ago
het invullen en klaar maken voor de verzending en het afprinten van het verzendetiket is simpel en ging vlot van de hand.
en ook het afgeven in het pakketpunt met vriendelijk personeel was zeer goed.
goedkooppakket is een aanrader!
Posted 2 weeks ago
alles was duidelijk en verliep vlot
Posted 2 weeks ago
Fijne, correcte afhandeling!
Posted 2 weeks ago
Heel snelle levering
Posted 2 weeks ago
Makkelijk en snel
Posted 2 weeks ago
alles perfect verlopen,dank u
Posted 2 weeks ago
alles perfect verlopen,dank u
Posted 2 weeks ago
X
Posted 2 weeks ago
Vlugge en goedkope verzending
Posted 2 weeks ago
Alles werd netjes op tijd geleverd in Italië!
Posted 2 weeks ago
Makkelijk in gebruik en beste prijs
Posted 2 weeks ago
Toen ik mijn aanmaak formulier maakte op 20-12-2020 was de totaal prijs 13,50 euro maar dat lukte niet om verder te kunnen en een formulier aan te maken moest ik 1,29 euro supplement betalen anders lukte het mij niet
Maar dat supplement ging normaal pas in vanaf 24-12 en mijn pakket is verzonden op 21-12 en aangekomen op 23-12
Jullie zijn de voorziene prijs van de verzending dus niet na gekomen
Mvg Pierre Van Geel
Posted 3 weeks ago
GoedKoopPakket is rated 4.56 based on 1,925 reviews