GoedKoopPakket Reviews

4.59 Rating 2,845 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Goede service, verbeterpunt: Onthouden van BTW nummer in account
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik wil graag 4 sterren geven maar het is onmogelijk !
Helpful Report
Posted 1 year ago
Soms problemen duurt lang voor oplossing
Helpful Report
Posted 1 year ago
Te duur
Helpful Report
Posted 1 year ago
nog duur
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik vind het nog duur
Helpful Report
Posted 1 year ago
geen mail van bevestiging ontvangen!!!!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Beste Stefan, Onze excuses daarvoor!
Posted 1 year ago
Heb meer betaald dan op het postpunt jammer ????
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik heb geen printer en kon nergens aanduiden dat het etiket nog geprint moest worden, ben bij de buren van mijn ouders gaan printen, te omslachtig!! Voor de rest verliep alles in goede orde.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ben tevreden. Beter zou afhaling bij ons bedrijf zijn.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Om een verandering te doen was het niet mogelijk ben gemist van huisnummer en heb willen veranderen dat ging niet ?
Helpful Report
Posted 1 year ago
Beste Artur, We zien dat u ons geen bericht hierover heeft gestuurd. We kunnen namelijk nog wel wijzigingen doorvoeren als het pakket nog niet verstuurd is. Helaas kunnen wij geen wijzigingen meer doorvoeren wanneer het pakket al wel verstuurd is.
Posted 1 year ago
Ik kan mijn pakje niet volgen, krijg geen mail waar het zich bevind en ook mijn ontvanger niet. Het is 5 dagen geleden afgegeven, er zit wel een verlengd weekend tussen, maar ik zou wel graag willen weten wanneer mijn pakje geleverd wordt. Verzenden en aanmaak pakketzegel ging wel vlot.
Helpful Report
Posted 1 year ago
pakket nog niet toegekomen !! wanneer ????
Helpful Report
Posted 1 year ago
Eerste maal
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakje weg ,maar niet kunnen volgen wel extra betaald ervoor .dpd
Helpful Report
Posted 1 year ago
Website is OK, maar drop-punt is tijdelijk niet beschikbaar zodat m'n pakket niet verzonden kan worden.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goedendag, Via deze onderstaande link kunt u alle pakketpunten bij u in de buurt vinden: https://www.goedkooppakket.be/pakketpunten Wegens het Corona virus en de daarop volgende maatregelen van de Belgische overheid, zijn niet alle pakketpunten open. Officiële postkantoren zijn wel open. Kijk vooraf even welk pakketpunt geopend is.
Posted 1 year ago
Pakje verstuurd op 2/4/20 en vandaag 6/4 nog niet toegekomen
Helpful Report
Posted 1 year ago
Niet duidelijk genoeg dat je een PostNL pakket maar op 1 plaats in de gemeente kunt afgeven en niet gewoon bij de post
Helpful Report
Posted 1 year ago
het is niet duidelijk om een brievenbusverzending vanuit Nederland te verzenden als je in Nederland op vakantie bent
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik vind het jammer dat ik de status van mijn pakket niet kan opvolgen, voor de rest denk ik wel een goede service. De eerste keer dat ik dit gebruik.
Helpful Report
Posted 1 year ago
GoedKoopPakket is rated 4.59 based on 2,845 reviews