GoedKoopPakket Reviews

4.59 Rating 2,847 Reviews
93 %
of reviewers recommend GoedKoopPakket
Read GoedKoopPakket Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Ik weet niet zeker of de filters van goede kwaliteit zijn? Of ze geur en vet tegen houden? Enfin ik hoop van wel natuurlijk. Maar anders was alles top. Dankjewel
Helpful Report
Posted 8 months ago
Ik weet niet zeker of de filters van goede kwaliteit zijn? Of ze geur en vet tegen houden? Enfin ik hoop van wel natuurlijk.
Helpful Report
Posted 8 months ago
Volgens mij niet beter of slechter dan een andere aanbieder .
Helpful Report
Posted 8 months ago
Vlot en gemakkelijk begrijpbaar
Helpful Report
Posted 9 months ago
De verzending is niet aangekomen zoals verwacht! Beschadigd!!
Helpful Report
Posted 9 months ago
De website vind ik niet eenvoudig. Geen klachten gehoord over de verzending, dus goed. Het volgende pakket is onderweg.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Heb regelmatig al verzonden met DPD en dit ingevuld maar nog nooit de beloofde korting gekregen
Helpful Report
Posted 9 months ago
Verkeerde info
Helpful Report
Posted 9 months ago
Uiteindelijk is het in orde gekomen. Alleen voor de verzending ca 1 week; de terugzending ca 1 maand. Zelfs met de drukkere periode is het verschil toch enorm. Bovendien werkte de track/trace ook niet! Darrom matige tevredenheid!
Helpful Report
Posted 9 months ago
Er zijn nog te weinig punten waar je pakketje kan afgeven als je niet goed oplet welk bedrijf je kiest. volgende keer gewoon de post kiezen
Helpful Report
Posted 9 months ago
X
Helpful Report
Posted 9 months ago
Gemakkelijk te gebruiken. Geen goed overzicht waar je pakje kan afgeven.
Helpful Report
Posted 10 months ago
zeer goede en snelle afhandeling
Helpful Report
Posted 10 months ago
Soms is prijs hoger dan bij oorspronkelijke transporter
Helpful Report
Posted 11 months ago
binnen de 17 uur geleverd van belgie naar nederland.
Helpful Report
Posted 11 months ago
vind dat het pakje toch wel lang onderweg geweest is , nl afgifte op 5 november en op de website staat 1 à 2 dagen leveringstijd en vandaag zijn we 11/11.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Printlabel was niet onmiddellijk beschikbaar. Werd de volgende dag wel rechtgezet.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Soms is de prijs fors hoger dan bij de transportbedrijven zelf
Helpful Report
Posted 11 months ago
Gebruiksvriendelijke site. Snel besteld, onmiddellijk geprint en... klaar voor verzending. Enorm handig en makkelijk. Bij problemen, normaal gezien snel antwoord. Enkel, op mijn vraag van vorige week heb ik nog geen reactie gekregen. Anders hadden jullie 4 sterren verdiend.
Helpful Report
Posted 11 months ago
we hebben een week eerder hetzelfde pakketje verstuurd via post NL. dit pakketje is nog steeds niet afgeleverd en e krijgen de vermelding dat het adres niet bestaat. MAW DPD doet wat een ander niet kan doen.
Helpful Report
Posted 11 months ago
GoedKoopPakket is rated 4.59 based on 2,847 reviews