GoedkoopPakket Reviews

4.54 Rating 5,653 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Pakket werd niet aangenomen door post.nl medewerker, ondanks dat dit aan de maximale afmetingen voldeed. Reden is dat er geen doos omheen zat. In de voorwaarden heb ik niet kunnen terugvinden dat dit nodig is.
Het pakket bevat 3 buizen, die in beschermfolie verpakt zijn en tegen elkaar getaped zijn.
Posted 2 years ago
Het kan zijn dat PostNL dergelijke pakketten weigert omdat het niet is toegestaan om 'uitstekende delen' te hebben bij een pakket. In dit geval kan men de buiten opvatten als uitstekende delen.

Vervelend dat het pakket niet verzonden kon worden natuurlijk. We hebben het bedrag inmiddels teruggestort op je rekening.
Posted 2 years ago
Het pakket werd later geleverd dan afgesproken.
Posted 2 years ago
snel en zonder problemen
Posted 2 years ago
het pakket is nog steeds niet aangekomen bij de bestemmeling ! De online tracking wordt ook nauwelijks aangepast !
Posted 2 years ago
Beste,

Het pakket is donderdag ingeleverd bij PostNL en het moet naar Italië. In verband met Koningsdag en het weekend is het pakket pas 1 werkdag onderweg. PostNL heeft doorgaans 3 tot 6 werkdagen nodig om een pakket te leveren in Italië. Dus we dienen nog even af te wachten.
Posted 2 years ago
Pakket is terug gekomen
omdat adres nietklopte Hoe krijg ik dit alsnog bezorgd
Zonder weer te betalen
het adres wasvolgens goed ,op Google is het zo te vinden
Posted 2 years ago
Beste,

We gaan per email contact opnemen met u om te kijken wat de oorzaak is van het probleem. Als het pakket ten onrechte retour is gekomen gaan we zorgen dat u een nieuw verzendlabel van ons krijgt.
Posted 2 years ago
Bij pakketten tot 10 kg is het tarief op www.postnl.nl 6,50 euro en niet 6,95 euro zoals goedkooppakket beweert. Daarmee is er dus ook geen sprake van 0,25 korting, maar van 0,20 extra kosten. Bedrijf kan beter duurpakket worden genoemd. Bedrog.
Posted 2 years ago
Paket in nog niet op bestemming
Posted 2 years ago
Het pakket ligt nog steeds bij post.nl in Nederland.......sinds vrijdagmiddag 6 april!
Posted 2 years ago
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Posted 2 years ago
Ik heb nog steeds geen verzendlabel binnen gehad echt heel slecht van jullie heb het als nog via de gewone weg moeten doen dus extra kosten moeten make ben dus alles behalve tevreden over jullie en zal ook nooit meer iets via Juice versturen.
groet Karin van Overdijk
Posted 2 years ago
Beste Karin,

Dank voor je bericht. Je hebt er voor gekozen om het verzendlabel per post te ontvangen.

We versturen de etiketten per post 1x per dag om 17:30. Wanneer een etiket na die tijd besteld is zal het de volgende dag verzonden worden.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Posted 2 years ago
omdat het pakket, verzonden op 4/4/2018 nog steeds niet is toegekomen en vandaag 7/4/2018 nog steeds wacht op verwerking door Bpost
Posted 2 years ago
Beste,

De postbode kom het pakket helaas niet afleveren op het opgegeven adres. Het pakket ligt klaar om opgehaald te worden bij het postkantoor. De informatie daarvan kunt u vinden op de TrackTrace pagina.
Posted 2 years ago
Prima service, erg handig dat je thuis een verzendlabel uit kan printen, scheelt weer tijd.
Posted 2 years ago
Omdat jullie al een enquete sturen terwijl het pakket ( naar buitenland) nog niet eens is kunnen aankomen......
Posted 2 years ago
We zijn heden 28 Maart. Het pak is verstuurd op 20 maart aan Lazar Christina Lamoriniere straat 111 in 2018! Antwerpen en ik kreeg vandaag een bericht dat ze nog steeds niets ontvangen heeft. Dus waar blijft de service? graag antwoord aan Claessens Lucienne paulucie.flamend@telenet.be
Posted 2 years ago
Beste,
De zending kon niet geleverd worden omdat er niemand aanwezig was. Het pakket ligt sinds 22 maart daarom klaar op het postkantoor om opgehaald te worden. Ik zal u hier ook nog even per email over informeren.
Posted 2 years ago
Mijn pakket werd geweigerd bij de post omdat te lang was. Ik heb geen maten moeten ingeven, alleen gewicht. Ik heb wel betaald. 13,5 €. Jullie gingen mij dit terugstorten, maar tot op heden niets ontvangen. Zending is natuurlijk geannuleerd. Mijn geduld raakt op!
Posted 2 years ago
Beste,

Uw pakket was 225 x 10 x 10cm. Helaas is dat inderdaad te groot om via de reguliere post te versturen. De maximale afmetingen staan vermeld onder de gewichten (Aanleverspecificaties).

De zending is op uw verzoek geannuleerd en terugbetaald. Het bedrag zal doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen worden bijgeschreven.
Posted 2 years ago
Zonder het pakket te meten weigerde uw medewerker het in ontvangstbte nemen omdat het te groot zou zijn. Bij opmeten bleek dat niet het geval. De weegschaal weigerde. Omdat het na 18.00 was kon met geen helpdesk meer vragen. Het pakket werd pas een dag nadat ik het bracht verzonden.
Posted 2 years ago
Beste Douwe,

Het pakket dat je hebt verzonden is 14,5 × 65 × 165,5 cm. Daarvoor dient de toeslag 'XL-optie' besteld te worden omdat het niet om een regulier pakket gaat. Vandaar dat het problemen kan geven bij de bezorging. In dit geval is het pakket alsnog afgeleverd, maar we willen je vragen om in de toekomst de toeslag XL te kiezen wanneer je een pakket groter dan 100x50x50cm gaat versturen.

Alvast bedankt.
Posted 2 years ago
omdat het goed is, alleen jammer dat het pakket niet aangekomen is
Posted 2 years ago
Ja
Posted 2 years ago
Waardeloos, ik heb 09-02-2018 een pakket naar Slovenie verzonden, en het is nog steeds niet afgeleverd, ik heb dit gemeld aan Chris, en er is nog niets gebeurd. vandaag
23-02 heb ik de reactie van de geadresseerde weer doorgetuurd naar Chris, ik hoop dat er nu iets gebeurd!!!
Met verbolgen groet,
W.v.Ravenzwaaij
Posted 3 years ago
Beste,

Ik zie inderdaad dat de vervoerder het pakket nog niet heeft kunnen afleveren. Het kan zijn dat het pakket door de douane gecontroleerd moet worden (steekproef).

We hebben de status van de zending opgevraagd bij de vervoerder, wanneer we meer horen laten we dit weten.
Posted 3 years ago
Belabberd. Na 1 keer het pakket aangeboden te hebben op het adres in Spanje, zonder achterlating van een bericht, is het pakket na anderhalve maand weer terug in Nederland. Erg jammer van het geld en de moeite en de verrassing van het pakket.
Posted 3 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.54 based on 5,653 reviews