GoedkoopPakket Reviews

4.53 Rating 5,363 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Versturen gaat makkelijk maar pakket naar Oostenrijk heeft er langer over gedaan dan aangegeven. 6 werkdagen ipv 3-4
Posted 1 year ago
Goed tevreden. Alleen geen SMS gekregen bij aflevering.
Posted 1 year ago
kreeg de streepjescode niet goed geprint. zou handiger zijn als afmetingen en prijzen vantevoren afgebeeld stonden.
Posted 1 year ago
De kaart met locaties van afleverpunten was niet actueel
Posted 1 year ago
Verliep prima maar moest wel wat zoeken naar de juiste informatie..de lay-out kan iets duidelijker.
Posted 1 year ago
Prima service. Maar niet alle aanbieders voor zendingen naar buitenland, zoals DHL en GPD zitten erbij, ook niet voor hun normale prijzen. Het aantal aanbieders is nog beperkt en de prijzen zijn niet altijd duidelijk lager.
Posted 2 years ago
Website is overzichtelijk. Alleen jammer dat er probleem ontstond bij afleverpunt. Omdat de persoon er niks van snapte en dus niet in ontvangst wilde nemen. Bij ander aflevering punt liep het wel goed.
Posted 2 years ago
Gewoon goed en overzichtelijk
Posted 2 years ago
Het gemak van het online versturen van een pakket tegen een scherpe prijs. Contact met klantenservice prima. Minpuntje dat retouren niet teruggestort worden op bankrekening
Posted 2 years ago
De website lijkt in eerste instantie niet te vertrouwen maar daarna verliep alles soepel. Levertijd van 3-5 dagen naar het buitenland wordt aangegeven maar de tracking is niet helemaal correct
Posted 2 years ago
Mijn score een 9; Gemakkelijk, helemaal omdat PostNL wel overal zit en je gemakkelijk je pakketjes weg kan brengen. Goedkoper dan andere aanbieders in bijna heel Europa. Daarbuiten verzend ik met PostNL
Posted 2 years ago
Ik zie eigenlijk niet zoveel ervan - alleen de pagina voor het aanmaken van verzendlabels.
Tot nu toe had ik de rest niet nodig.
Posted 2 years ago
de connectie tussen postnl en goedkooppakket.nl loopt niet goed. Te grote pakketten zoals bij jullie aangegeven naar het buitenland worden in Deurne niet aangenomen
Posted 2 years ago
Beste Ad,
Vervelend dat het postnl pakketpunt het pakket niet geaccepteerd heeft in Deurne. We raden aan om dit pakket af te leveren bij een postnl punt als een bouwmarkt. Deze punten hebben vaak meer ruimte om de pakketten tijdelijk op te slaan. Kleinere winkels zoals een Bruna hebben vaak de ruimte niet. Echter horen ze deze pakketten wel aan te nemen. Helaas wordt dit niet altijd gedaan.
Posted 2 years ago
bij meerdere pakjes kan je vaak moeilijk bij de eerste komen
factuuradres staat een rij namen,wil echter alleen de onze hebben
Posted 2 years ago
Invullen etc ging gemakkelijk, printen ook. Nu wachten op de daadwerkelijke aflevering.
Posted 2 years ago
Werkt ok
Posted 2 years ago
Ik heb nog maar 1x gebruik gemaakt van jullie diensten, dus kan er nog niet echt over oordelen.
Posted 2 years ago
Het is niet altijd even duidelijk hoe het moet met betalingen. BTW België-Nederland werkt niet altijd goed. En de site blijft regelmatig hangen. 1 keer kreeg ik geen pakketzegel. Jullie lossen het altijd wel netjes op.
Posted 2 years ago
Daarom
Posted 2 years ago
prima ervaren
Posted 2 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.53 based on 5,363 reviews