GoedkoopPakket Reviews

4.53 Rating 5,389 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
De formulierfunctie - automatisch aanvullen - werkt niet optimaal...
Posted 1 year ago
Het pakketje is verstuurd omdat de postcode en hetot adres niet overeen kwamen. We konden dat ook niet meer aanpassen bij DHL omdat wij het via jullie geregeld hedden
Posted 1 year ago
werkt ok
Posted 1 year ago
gewoon goed
Posted 1 year ago
Post.nl afleverpunt heeft moeite met het xl pakket ,
Niet iedere auto neemt het mee .het pakket blijft dan een paar dagen staan !onbegrijpelijk.
Posted 1 year ago
Bedankt voor uw review. Het kan inderdaad soms voorkomen dat pakketten te groot zijn. Wij randen daarom ook altijd aan om XL pakketten af te geven bij een groter pakketpunt zoals een Gamma of Karwei. Onze excuses voor dit ongemak.
Posted 1 year ago
Ik had een mail verwacht met een label om te printen. Ik heb een opmerking daarover verstuurd via contactformulier maar nooit een reactie gehad. Ben er zelf achtergekomen hoe label te printen.
Posted 1 year ago
Er staat niet veel op uw website en ik heb er ook nog niet veel 'geneusd'.
Posted 1 year ago
Super makelijk en geen gezeur aan de balie
Posted 1 year ago
Als je de bestelling doorloopt, en de site bezoekt enz enz kom je er pas te laat achter dat de afgiftepunten of niet bestaan of niet te vinden zijn of in een ander dorp zich bevind ??? duidelijkheid !!!! dit heeft mij wel een uur gekost en vele kilometers om uiteindelijk ht paketje af te kunnen geven. Dan helaas 75 cent meer betalen en hier 300 mtr verderop afgeven bij een Postn. punt.
Posted 1 year ago
Beste Edwin,

Bedankt voor uw feedback. We proberen onze klanten via onze pakketpunt finder -> https://www.goedkooppakket.nl/help/pakketpunten/ ze te helpen met het vinden van pakketpunten bij hun in de buurt. Vervolgens kunnen ze kijken welke vervoerder ze kiezen op basis van prijs of gemak. Het is echter wel aan onze klanten om dit zelf vooraf te bepalen wat ze belangrijker vinden :)

Met vriendelijke groet,

GoedkoopPakket
Posted 1 year ago
makkelijk en duidelijk
Posted 1 year ago
Fijn dat je kunt vergelijken. Dat is pluspunt. Maar .... ik heb iets verzonden via DHL maar kon via jullie niet kiezen voor een bezorging bij een DHL-punt. Kon alleen kiezen voor bezorging aan huis bij de geadresseerde. Mijn geadresseerde vind dat superonhandig omdat zij weinig thuis is.
Posted 1 year ago
Niet echt goedkoop
Posted 1 year ago
Ik heb nog maar 1 ervaring met de site
Posted 1 year ago
De bestelling verliep prima
Posted 1 year ago
Het is erg vervelend dat er geen telefoonnummers is vermeld om te bellen als er problemen zijn. Heb uiteindelijk via een zoektocht op Google een telefoonnummer gevonden.
Posted 1 year ago
Beste Johan,

Gezien onze bedrijfsvoering hebben we gekozen om enkel via de mail klantenservice aan te bieden. We proberen hier zo direct mogelijk onze klanten mee te helpen. We reageren minimaal binnen een dag en vaak al binnen het uur.

Hopelijk bent u als nog geholpen.
Posted 1 year ago
Er moeten erg veel velden ingevuld worden, en jammer dat het adres niet bij de postcode automatisch opgezocht wordt.
verder is de site duidelijk, en het vooraf betalen handig.

Jammer alleen dat er geen andere koppelingen zijn dan zelf invullen.
Posted 1 year ago
Het was de eerste keer dat ik iets naar het buitenland stuurde en ik begreep goed hoe het moest
Posted 1 year ago
Mijn pakketje kwam gebroken aan
Posted 1 year ago
direct overzichtelijk van de kosten voor het versturen van de pakket en bij welke distributeur.
Posted 1 year ago
Uitprinten gaf wat problemen en is standaard wat klein formaat vind ik
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.53 based on 5,389 reviews