GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,277 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Prima ervaring
Helpful Report
Posted 2 months ago
Overzichtelijk en verschillende tarieven vergelijken
Helpful Report
Posted 2 months ago
Alles in 1 en allemaal heel gemakkelijk. Invullen geadresseerde en afzender, betalen en download verzendbon. Kind kan de was doen.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Print zelf altijd het postlabel uit vanwege de korting die je krijgt.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Print zelf altijd het postlabel uit vanwege de korting die je krijgt.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Nooit problemen
Helpful Report
Posted 2 months ago
Nooit problemen
Helpful Report
Posted 2 months ago
Snelle service en goedkoop. Erg fijn!
Helpful Report
Posted 2 months ago
Makkelijk om een verzending te regelen via deze site.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Zou nog een extra ster willen geven als jullie net als bij PostNL de mogelijkheid bieden om gewoon postcode en huisnummer in te voeren en daarna de straat er zelf bij komt. Verder prima prijzen. Opvolging of storingen meldingen zouden nog wat vlotter kunnen.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Duidelijke website, voordelig en vriendelijk en snel personeel
Helpful Report
Posted 2 months ago
Zeer eenvoudig en overzichtelijk
Helpful Report
Posted 2 months ago
Duidelijk en werkt makkelijk
Helpful Report
Posted 2 months ago
Top. Niet twijfelen. Eerlijke website :)
Helpful Report
Posted 2 months ago
Helder en overzichtelijk
Helpful Report
Posted 2 months ago
alles ging soepel en vlot
Helpful Report
Posted 2 months ago
Snel en makkelijk en voor een goede prijs en pakket versturen.
Helpful Report
Posted 2 months ago
de website is duidelijk, de betaling is gemakkelijk en er is onmiddelijk feedback nadat je iets gedaan hebt.
Helpful Report
Posted 2 months ago
de website is duidelijk, de betaling is gemakkelijk en er is onmiddelijk feedback nadat je iets gedaan hebt.
Helpful Report
Posted 2 months ago
de website is duidelijk, de betaling is gemakkelijk en er is onmiddelijk feedback nadat je iets gedaan hebt.
Helpful Report
Posted 2 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,277 reviews