GoedkoopPakket Reviews

4.53 Rating 5,367 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Ik had een vraag die ik graag telefonisch wilde stellen. Op de website is echter geen telefoonnummer van de klantenservice vermeld.
Posted 1 year ago
Duidelijk en makkelijk in gebruik. Helaas geeft de track aan dat mijn pakket nog niet verzonden is terwijl het afgegeven en gescand is bij het DHL depot. Ik weet nu niet waar het pakket is en wanneer het bezorgd wordt. Ik ga ervan uit dat het snel aankomt.
Posted 1 year ago
Ik weet niet hoe ik op deze site terecht gekomen ben.
Posted 1 year ago
Goed maar niet héél informatief
Posted 1 year ago
Ik was op zoek bij dhl, Maar... kwam geheel onverwacht bij jullie uit [ post.nl ] Bevalt ook goed.
Posted 1 year ago
Het te verzenden pakket is aangekomen in het sorteercentrum en toen weer teruggestuurd naar de afzender.
De ontvanger zit nog steeds te wachten op z'n pakket. Foutje?
D
Posted 1 year ago
Omdat ik 'm niet verder bekeken heb dan noodzakelijk
Posted 1 year ago
Via de website komt er vaak een melding bij het aankruisen van een XL-formaat. De bestelling gaat dan door zonder de extra aangevinkte optie. Na meerdere keren wordt de optie pas geaccepteerd. Dit nu een aantal keren gehad
Posted 1 year ago
Er is mij niets bijzonders opgevallen, behalve dat het lastig is om het adres goed op een stickervel te kopiëren (half A-4tje)
Posted 1 year ago
Alleen keus uit post.nl en DHL. Zouden iet meer aanbieders kunnen zijn.
Posted 1 year ago
Op de site staat voor 14 uur afgegeven levering binnen 24 uur.
Dit is niet gelukt.
Posted 1 year ago
blijft altijd zoeken naar de beste optie
Posted 1 year ago
Niets bijzonders
Posted 1 year ago
ik kon niet gelijk de postzegel printen
Posted 1 year ago
Jullie heten goedkoop pakket, maar versturen via post nl is goedkoper..
Posted 1 year ago
goed te gebruiken met duidelijk stappenplan
Posted 1 year ago
goed en snel bezorgd
Posted 1 year ago
Ik vond het eerst wat verwarrend of het wel van DHL was. Ik moest even zoeken.
Posted 1 year ago
Goede prijs qualiteitsverhouding
Posted 1 year ago
2de pakket dat ik verstuur en u bent met 4.15 Eur al meteen 25 Cent duurder dan post.NL vwb brievenvbuspakket. Ik hou niet zo van die variabele prijzen want ik vraag mensen nooit meer dan de postnl tarieven voor de verzending van 2de hands spullen.
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.53 based on 5,367 reviews