GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,592 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
See Business Solutions

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

Merchant Metrics
This data is produced by analysing genuine customer experiences. It is not a guarantee of the company.
"Betrouwbare website, de geboden verzendservice werd geheel waargemaakt. Ik heb 4 ipv 5 sterren gegeven omdat er in het begin nog wat dingen onduidelijk waren en er bij navragen in eerste instantie niet inhoudelijk op gereageerd werd, dus dat kostte even wat tijd en moeite maar ik zou deze service zeker opnieuw gebruiken!"
Posted 2 weeks ago
"Goed Overzichtelijk en duidelijke informatie over bezorging"
Posted 2 weeks ago
"Via deze website heb ik een pakketje dat 1 meter 23 was kunnen versturen. via de Postnl website kon ik nergens vinden hoe ik een pakket wat iets langer is als 1 meter kan versturen. via deze website kon ik dat wel regelen (blijkbaar is het via deze website wel mogelijk bij postnl)"
Posted 3 weeks ago
"Hij is overzichtelijk en makkelijk in gebruik"
Posted 3 weeks ago
"Het ziet er allemaal goed en verzorgd uit, en alle invoergegevens zijn overzichtelijk!"
Posted 3 weeks ago
"Snel en niet duur."
Posted 3 weeks ago
"2de pakket dat ik verstuur en u bent met 4.15 Eur al meteen 25 Cent duurder dan post.NL vwb brievenvbuspakket. Ik hou niet zo van die variabele prijzen want ik vraag mensen nooit meer dan de postnl tarieven voor de verzending van 2de hands spullen."
Posted 3 weeks ago
"Na een miscommunicatie heb ik alsnog mijn postzegelkosten teruggestort gekregen. Dat is tenminste goede service."
Posted 3 weeks ago
"Kan altijd beter maar zeer duidelijk"
Posted 3 weeks ago
"ZEER TEVREDEN!"
Posted 3 weeks ago
"Opgegeven korting van GoedkoopPakketis geen korting, maar zelfde prijs als PostNL"
Posted 3 weeks ago
Beste Gerhard,

Helaas kunnen we niet op alle routes goedkoper zijn, maar prijzen voor zwaardere zendingen en zendingen naar het buitenland bespaar je wel degelijk flink op. Maar goed een review van 1 ster op basis van prijs vinden we wel bijzonder.
Posted 3 weeks ago
"Snel en gebruiksvriendelijk"
Posted 3 weeks ago
"Duidelijk"
Posted 3 weeks ago
"De formulierfunctie - automatisch aanvullen - werkt niet optimaal..."
Posted 3 weeks ago
"Ik wilde een fiets versturen. De maximale maat van 1,70 blijkt een kindermaat te zijn, je kunt dus nauwelijks op deze wijze fietsen verzenden, pure misleiding deze site, je zou moeten aangeven dat alleen kinderfietsen zo verstuurt kunnen worden"
Posted 3 weeks ago
Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Wanneer u uw fiets op een juiste wijze verpakt is het mogelijk.
Posted 3 weeks ago
"ik heb een korting gekregen, gebruikt maar geen korting gekregen . jammer"
Posted 3 weeks ago
Beste Maaike,

We hebben even uw zendingen bekeken, maar we zien dat u 3 zendingen heeft aangemaakt via DHL van 5,75. Op deze zendingen ontvangt u geen verzendtegoed. Mocht u een andere zending hebben aangemaakt via een ander account waar wel verzendtegoed op zat, neem dan even contact met ons op, dan zetten we dit natuurlijk direct recht.

Nog een prettige dag.

GoedkoopPakket.
Posted 3 weeks ago
"Zeer tevreden, eerste keer gebruikt, maar ik ga dit zeker vaker inzetten. Overzichtelijk, netjes en prijstechnisch super!"
Posted 4 weeks ago
"Het proces ging eenvoudig"
Posted 4 weeks ago
"Prima service. Duidelijke website."
Posted 4 weeks ago
"Snel/doelgericht"
Posted 4 weeks ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,592 reviews