GoedkoopPakket Reviews

4.53 Rating 5,389 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
geen bijzonderheden
Posted 8 months ago
Het pakket is nog niet afgeleverd; ik schort mijn oordeel dus op. Vooralsnog heb ik geen reden om positief of negatief te zijn. De procedure tot nu toe was prima.
Posted 8 months ago
Frankeer etiket aangemaakt via uw website en frankeerkosten betaald echter inkt van printer was op dus kon pakket nog niet gelijk versturen. Desondanks kreeg ontvanger van het pakket al melding dat het pakket al naar hem onderweg was? (wat dus nog niet het geval was). Tweede probleempje was dat ik nergens kon traceren op uw website tot hoe lang de aangemaakte ticket geldig was. Vroeger kon je dat nog wel ergens traceren? Nadat printerinkt was gekocht is het pakket alsnog toch maar verzonden, zij het op een later moment, met de hoop dat het etiket nog geldig zou zijn.
Posted 9 months ago
handig
Posted 9 months ago
nog niet bezorgd!
Posted 9 months ago
ik hoop dat het vandaag bezorgd wordt
Posted 9 months ago
nog maar een keer gebruikt, dus weinig ervaring nu. alles is goed gegaan .
Posted 10 months ago
Is GoedkoopPakket.nl onderdeel van PostNl ? Door PostNl in het leven geroepen ? Niemand die dat weet ! Geef nou eens goed aan waar GoedkoopPakket.nl nou vandaan komt , met welk doel , etc.
In ieder geval mijn eerste verzending met GoedkoopPakket.nl was " really shit". Hoezo dan ? Ik verstuur veel met PostNl. De eerste keer dat ik iets verstuur , nota bene naar mijn broer , met een voor hem gerepareerd scheerapparaat , gaat het goed mis : gepost op dinsdag 25-02-2020 om 15.34 uur. Kreeg via de PostNl-app meteen te lezen dat het de volgende dag ,dus 26-02-2020, tussen 17.30 en 20.30 bezorgd zou worden. Kreeg diezelfde avond te lezen dat het vertraagd was en dat bezorging zou plaatsvinden op donderdag 27-02-2020 tussen 17.00 en 19.30 uur. Kreeg op die donderdag om 12.02 te lezen dat het bezorgd was. Ik mijn broer appen : niets ontvangen !! Pas vandaag , zaterdag 29-02-2020 , bezorgd na welgeteld 4 dagen en we zitten niet eens in een Kerst-of zoiets-drukte !!
Wat een ongelooflijke tering-service is dat : een bak geld betalen ( € 6,75) voor shit-bezorging !!! Ik ga op zoek naar een ander om mijn vele maandelijkse zendingen te vervoeren. Komt dat nou omdat jullie , GoedkoopPakket.nl, het stuur hebben overgenomen van PostNl ? Dan graag weer snel terug naar de oude situatie !
Posted 10 months ago
Makkelijk verzenden
Posted 10 months ago
Internet explorer: vreemde reactie in keuze menu van welk land het verzonden wordt en naar welk land. ondanks dit een aflopende browser is werk ik er nog wel eens mee en ondervond dit.
Betaling: Helaas kon ik niet meer betalen met paypal. de hoofdreden waarvoor ik goedkooppakket gebruik. ergens is er een keer met een oud account ingelogd waar een problem mee is. een ander account waar normaal geld op staat word nu ook geblokkeerd. ik betaal daar in vele winkels en bv UPS mee voor buiten Europa pakketten. hopen dat het een kker wordt verholpen.
Posted 10 months ago
Best wel uitzoeken hoe t werkt en wat de kosten precies zijn
Posted 11 months ago
Gebruiksgemak kan beter
Posted 11 months ago
Website is prima maar het pakket heeft er bijna 3 weken over gedaan om bij de ontvanger te komen...
Posted 1 year ago
Het was mij onduidelijk waar ik de verzendbon kon downloaden.
Posted 1 year ago
had graag de prijzen inclusief btw gezien,
nu kom je er pas als je gaat betalen
Posted 1 year ago
Nog voor te onbekend voor mij.
Posted 1 year ago
Omdat de zending goed is verlopen. Zoals verwacht
Posted 1 year ago
Omdat ik niet geheel tevreden ben met de facturatie. Ik had een mail gestuurd omdat een factuur van jullie naar ons was geadresseerd op naam van eerdere verzending en niet aan ons.
Posted 1 year ago
Goedkoper een pakket versturen je kunt zelf kiezen voor welke bedrijf je wilt
Posted 1 year ago
Prima
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.53 based on 5,389 reviews