GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 3,804 Reviews
92% of reviewers recommend GoedkoopPakket

About GoedkoopPakket: Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website
Are you a business owner?
Click Here

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Op een andere link van TPG-Post kreeg ik een foutmelding door het adresnummer terwijl dit volledig correct was. Op jullie site geen enkel probleem en het pakket keurig bezorgd! Bedankt!"
Helpful Report
Posted 6 days ago
"Ging goed maar niet echt makkelijk"
Helpful Report
Posted 6 days ago
"ik zocht naar de mogelijk tot het verzenden van 2 extra grote pakketten naar Italië. Bij m'n gebruikelijke verzendpartners ( Postnl, DHL, DPD) kwam ik daar niet verder mee.na Google ingezet te hebben kwam ik bij jullie siteuit. Hier bleek een extra groot pakket wél te verzenden, nota ben via PostNL. Jullie site is dus duidelijker dan die van Postnl."
Helpful Report
Posted 6 days ago
"mooi overzichtelijk én duidelijk"
Helpful Report
Posted 6 days ago
"Snelle levering"
Helpful Report
Posted 6 days ago
"Goede site"
Helpful Report
Posted 6 days ago
"Op een andere site van TPG Post kreeg ik een foutmelding van het ingevoerde adres terwijl dit wel degelijk correct was. Op jullie site geen problemen!"
Helpful Report
Posted 6 days ago
"snel en goedkoper een pakket verzonden dat snel en veilig bezorgd werd!"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Snel makkelijk"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Snel makkelijk"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Snel en overzichtelijk worden alle partijen en prijzen getoond op basis van ingevoerde gewicht. Makkelijker kan niet. Bovendien scherpe prijzen."
Helpful Report
Posted 1 week ago
"makkelijk, overzichtelijk en snel"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Super levering echt ideaal!"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Via de website komt er vaak een melding bij het aankruisen van een XL-formaat. De bestelling gaat dan door zonder de extra aangevinkte optie. Na meerdere keren wordt de optie pas geaccepteerd. Dit nu een aantal keren gehad"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Werkt zoals het moet!"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Werkt goed, alleen wordt niet altijd automatisch je verzendtegoed aangepast als je extra overmaakt. Dan moet je wel eens een dag wachten en mailen dat er iets is foutgegaan. Verder kan ik nog niet de knop 'verwijder uit adressenlijst' vinden en vind ik het lastig om op een snelle manier verzonden pakketten en verzendtegoed terug te vinden via de homepage. Een extra link daarheen zou handig zijn."
Helpful Report
Posted 1 week ago
"duidelijkheid"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Fijne overzichtelijke site"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Er is mij niets bijzonders opgevallen, behalve dat het lastig is om het adres goed op een stickervel te kopiëren (half A-4tje)"
Helpful Report
Posted 1 week ago
"Goede samenwerking tussen ontvanger en bezorger!"
Helpful Report
Posted 1 week ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 3,804 reviews