GoedkoopPakket Reviews

4.52 Rating 4,566 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews

About GoedkoopPakket:

Verstuur pakketten met korting binnen Europa.

Visit Website

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Duidelijk, klantvriendelijk, makkelijk en snel te gebruiken.
Posted 4 days ago
Gemakkelijk & snel!
Posted 4 days ago
super goed en accuraat en snel
Posted 4 days ago
Duidelijk, goedkoop en snel!
Posted 4 days ago
Wij deden dit voor het eerst en dan is het altijd even puzzelen, hoe goed de site ook is.
Posted 4 days ago
SNEL GELEVERD EN NIET DUUR
Posted 5 days ago
Goede verzending en goed tarief.
Posted 5 days ago
Gewoon goed. 1x een pakket niet aangekomen bij de ontvanger. Ik kreeg de verzendkosten terug, zodat ik het pakket nog een keer kon versturen. Ze hadden als reden opgegeven dat het adres niet klopte maar dat klopte gewoon
Posted 5 days ago
Makkelijk en duidelijk
Posted 5 days ago
Vanwege de goede afhandeling.
Posted 5 days ago
De website is eenvoudig in gebruik, de kosten om een pakket naar het buitenland te versturen zijn inderdaad lager, snelle en goede afhandeling!
Posted 5 days ago
Perfekte info!
Posted 5 days ago
Goed en duidelijk
Posted 5 days ago
Snel een pakket kunnen verzenden.
Posted 6 days ago
Makkelijk en goedkoper dan POST NL. Website onthoud voor je eerder gebruikte adressen, dus je hoeft niet elke keer weer invullen. En je kan ook nog sparen voor korting!
Posted 6 days ago
Prima
Posted 6 days ago
Super tevreden. Soms is het nog wel eens lastig als je ingelogd bent en er toch geen adressenbestand tevoorschijn komt.
Ook is het lastig zoeken op de inlogpagina naar je verzonden pakketten. Nu vind ik ze door op het verzendtegoed te klikken. Dat zou handiger kunnen.
Meeste kinderziektes zijn er inmiddels uitgehaald.
Dit nog even oplossen en het zijn 5 sterren.

Als er een keer iets mis gaat krijg je supersnel antwoord over het algemeen.
Posted 6 days ago
Goede, duidelijke website. Makkelijk en goedkoper om internationaal een pakket te verzenden!
Posted 6 days ago
Alles is goed gegaan, wel weer een nieuw systeem
Posted 6 days ago
ik ben blij dat hier de mogelijkheid geboden wordt om als partikulier een pakket van groter dan 1mtr te kunnen versturen. Als dit nu ook nog naar de USA gerealiseerd kan worden zou het helemaal Top zijn.
Posted 6 days ago
GoedkoopPakket is rated 4.52 based on 4,566 reviews