AW-Podarki Reviews

4.6 Rating 93 Reviews
89 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Polecam, jestem bardzo zadowolona. Miła i bardzo fachowa obsługa
Helpful Report
Posted 6 months ago
Towar jest b. dobrej jakości
Helpful Report
Posted 1 year ago
Jak zawsze perfekcyjnie. Olejki są super-jakoś , oraz obsługa na najwyższym poziomie. Napewno wrócimy.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Good contact, delivery faster than expected.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Świetna obsługa klienta, wspaniały kontakt i cudowne produkty. Polecam serdecznie
Helpful Report
Posted 1 year ago
Dobra współpraca, ciekawy asortyment. Polecam!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Jak zawsze wszystko sprawnie + najwyższej jakości
Helpful Report
Posted 1 year ago
Wszystko super!!!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Profesjonalna obsługa, towar świetnej jakości
Helpful Report
Posted 1 year ago
Wszystko zgodne z opisem i przedstawione jak na zdjęciu w hurtowni, poza drobnymi wyjątkami gdzie zdjęcia, np. świeczek 'kaktusów' wyglądają nieco gorzej niż na żywo :) Dodatkowo jedno z opakowań miało polowe mniej folii ochronnej w środku. Mam nadzieje, że niebawem na stronie pojawi się więcej kul do kąpieli, gdyż kolejny raz zostały wykupione przez innych i nie zdążyłem zamówić :)
Helpful Report
Posted 1 year ago
Dzień dobry! Produkty ładne, w dobrych cenach, krótki czas oczekiwania na przesyłkę. Niezwykle pomocny pan Radek. Dziękuję! Pozdrawiam Małgorzata
Helpful Report
Posted 1 year ago
Jestem stałym klientem i zawsze pełen profesjonalizm ze strony AW Podarki zwłaszcza ze strony Pana Radka, który jest niezastąpiony i zawsze służy pomocą. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy!!!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Transakcja super. Towar extra i przesyłka ekspesowa
Helpful Report
Posted 1 year ago
Produkty są bardzo dobrej jakości. Obsługa klienta na wysokim poziomie. Czas dostawy bardzo szybki 🙂
Helpful Report
Posted 1 year ago
Solidna Firma. Obsługa na najwyższym poziomie
Helpful Report
Posted 1 year ago
towar zgodny z opisem
Helpful Report
Posted 1 year ago
Everything as advertised.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Excellent!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Szybką wysyłka zamówionych towarów, produkty wysokiej jakości.
Helpful Report
Posted 1 year ago
mnóstwo ciekawych, ślicznych rzeczy, szybka dostawa w dobrych cenach
Helpful Report
Posted 1 year ago
AW-Podarki is rated 4.61 based on 93 reviews