AW-Podarki Reviews

4.75 Rating 59 Reviews
95 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Witam. Prawie wszystko ok. Towar był ciasno poukładany i 2 mydelniczki mahoniowe pękły. I jeszcze jedna uwaga towar był bardzo wymieszany, trzeba wszystko od razu wyciągnąć żeby przeliczyć ilości - trochę to nie wygodne. A tak wszystko ok. Szykujemy już następne zamówienie. pozdrawiam Renata
Posted 1 week ago
Zakupy szybko i sprawnie po raz drugi jedyny minus to za wysyokie koszty wysyłki
Posted 2 weeks ago
Dopiero zaczynamy - jeszcze nie uczyniła;)
Posted 2 weeks ago
wszystko ok dobry kontakt, koszt wysyłki za wysoki!
Posted 4 weeks ago
Dziękujemy, otrzymałeś towar. Wszystko w porządku. Nasza obserwacja: jeśli jakikolwiek płyn dostanie się na etykietę, farba natychmiast się rozmywa.
Posted 4 weeks ago
Jedno z większych moich zamówień. Paczka Przyszła dobrze zabezpieczona. Dostałem prawie wszystko co zamówiłem, szkoda tylko że hurtownia nie kontaktuje się że czegoś nie ma tylko odejmuje od zamówienia i wysyła. Jeśli nadal będziecie dodawać nowe rzeczy i będą duże stany magazynowe sądzę, że zrobię jeszcze jedne zakupy dość prędko. Pozdrawiam całe AW
Posted 1 month ago
The package was well packed and reached quickly from the UK. Quality of the items are as expected. Good value for money! However we could appreciate a more detailed description and size dimensions of the products as the item was too big to fit on the planned place!
Posted 3 months ago
Z jakości zakupionych produktów jestem bardzo zadowolona. Przesyłka dotarła do Polski bardzo szybko i była świetnie zabezpieczona, żeby nic nie ucierpiało w transporcie. Ceny też w porządku.

Zostawiam 4 gwiazdki, ponieważ nie do końca jestem zadowolona z obsługi klienta. Jednego z zamówionych przeze mnie produktów nie było na stanie i nie został dostarczony (czego dowiedziałam się dopiero czytając fakturę). Przez to, że nie było tego produktu, najwyraźniej utraciłam prawo do darmowej dostawy i do zamówienia doliczono 45 zł nie uprzedzając mnie o tym. Gdybym miała wybór, z miłą chęcią zamówiłabym coś innego, żeby pokryć brakującą kwotę. Przy następnych zamówieniach życzyłabym sobie, żeby ktoś uzgadniał ze mną takie zmiany.
Posted 7 months ago
sprawna wysyłka towaru, interesujący asortyment
Posted 9 months ago
AW-Podarki is rated 4.75 based on 59 reviews