AW-Podarki Reviews

4.75 Rating 61 Reviews
95 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Super kontakt ze sprzedawcą, expresowa wysyłka, miły gratis! Dziękuję i serdecznie pozdrawiam, wszystkiego najlepszego!
Posted 3 months ago
The package was well packed and reached quickly from the UK. Quality of the items are as expected. Good value for money! However we could appreciate a more detailed description and size dimensions of the products as the item was too big to fit on the planned place!
Posted 3 months ago
Lubię magiczne przedmioty :)
Posted 4 months ago
Świetny asortyment, produkty jakości premium
Posted 5 months ago
jeszcze nie uczyniła mnie szczęsliwą mam nadzieje że tak wkrótce się stanie pozdrawiam
Posted 5 months ago
Super
Posted 6 months ago
Bardzo profesjonalnie opakowany bardzo dobrej jakości towar. Udane zakupy, godne polecenia.
Posted 6 months ago
Bardzo szybka dostawa. Produkty starannie zapakowane. Polecam
Posted 7 months ago
Z jakości zakupionych produktów jestem bardzo zadowolona. Przesyłka dotarła do Polski bardzo szybko i była świetnie zabezpieczona, żeby nic nie ucierpiało w transporcie. Ceny też w porządku.

Zostawiam 4 gwiazdki, ponieważ nie do końca jestem zadowolona z obsługi klienta. Jednego z zamówionych przeze mnie produktów nie było na stanie i nie został dostarczony (czego dowiedziałam się dopiero czytając fakturę). Przez to, że nie było tego produktu, najwyraźniej utraciłam prawo do darmowej dostawy i do zamówienia doliczono 45 zł nie uprzedzając mnie o tym. Gdybym miała wybór, z miłą chęcią zamówiłabym coś innego, żeby pokryć brakującą kwotę. Przy następnych zamówieniach życzyłabym sobie, żeby ktoś uzgadniał ze mną takie zmiany.
Posted 8 months ago
Miła obsługa, sprawna obsługa, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
Posted 8 months ago
Very good and very fast service, I am very recommend 👌
Posted 8 months ago
duży asortyment i wspaniałe podejście do klienta, zakupy tutaj to czysta przyjemność
Posted 8 months ago
piękny zapach i wykonanie kwiatów mydlanych
Posted 8 months ago
Jestem zadowolona ze współpracy.
Posted 8 months ago
Asortyment jest ciekawy, ceny korzystne, wysyłka szybka, trzeba jednak popracować nad opakowaniami i wypełniaczami do przesyłek. Macie w ofercie sporo ekologicznych produktów, niestety prawie wszystkie są pakowane w folię (zupełnie bez sensu - po co pakować oddzielnie każdy woreczek na mydło?) a już ilość plastiku jaką zużywacie do wysyłki jest porażająca. Sugeruję przejście na papierowe wypełniacze.
Posted 8 months ago
Piękny asortyment, bardzo ładnie zabezpieczony przysłany towar
Posted 8 months ago
Dobre ceny, duży wybór, przyjemna obsługa.
Posted 9 months ago
sprawne działanie i pełen profesjonalizm.
Posted 9 months ago
Bardzo miła i fachowa obsługa Pana Radosława . Dobry towar , zgodny z oczekiwaniem naszych klientów . Szybka realizacja i wysyłka zamówienia.
Pozdrawiam :
Józef Mil - szef firmy DEKOREX
Posted 9 months ago
Wszystko jest supee
Posted 9 months ago
AW-Podarki is rated 4.75 based on 61 reviews