AW-Podarki Reviews

4.61 Rating 92 Reviews
89 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Towar jest b. dobrej jakości
Posted 1 month ago
Jak zawsze perfekcyjnie. Olejki są super-jakoś , oraz obsługa na najwyższym poziomie. Napewno wrócimy.
Posted 2 months ago
Polecam .
Posted 3 months ago
Good contact, delivery faster than expected.
Posted 3 months ago
Świetna obsługa klienta, wspaniały kontakt i cudowne produkty. Polecam serdecznie
Posted 5 months ago
Still waiting for delivery. I haven't received my order yet. I ordered on 11/01/2021
Posted 5 months ago
Niestety do dziś zamówienie do mnie nie dotarło a było zamówione 04.01.2021 - minął ponad miesiąc .... Pan Radek przeprasza i stara się ale niestety nie spodziewałam się takich długich terminów .....
Posted 5 months ago
Do dzis nie wiem gdzie i kiedy moje zapłacone zamówienie dotrze do mnie:(
Posted 6 months ago
Dobra współpraca, ciekawy asortyment. Polecam!
Posted 7 months ago
Jak zawsze wszystko sprawnie + najwyższej jakości
Posted 7 months ago
Wszystko super!!!
Posted 7 months ago
Niektóre egzemplarze towaru troche obite, poprzebarwiane albo wykonane tak, że nie działają tak jak powinny. Ale ogólnie jeżeli chodzi o sama jakość obsługi to 5/5. Co moglibyście zrobić? Moglibypanstwo pogadać z producentem, zeby poprawił jakość niektórych produktów.
Posted 7 months ago
Profesjonalna obsługa, towar świetnej jakości
Posted 7 months ago
Wszystko zgodne z opisem i przedstawione jak na zdjęciu w hurtowni, poza drobnymi wyjątkami gdzie zdjęcia, np. świeczek 'kaktusów' wyglądają nieco gorzej niż na żywo :) Dodatkowo jedno z opakowań miało polowe mniej folii ochronnej w środku. Mam nadzieje, że niebawem na stronie pojawi się więcej kul do kąpieli, gdyż kolejny raz zostały wykupione przez innych i nie zdążyłem zamówić :)
Posted 8 months ago
Dzień dobry! Produkty ładne, w dobrych cenach, krótki czas oczekiwania na przesyłkę. Niezwykle pomocny pan Radek. Dziękuję! Pozdrawiam Małgorzata
Posted 8 months ago
Jakość roduktow jest fatalna. Dyfuzor - trzeba się przyjrzeć czy w ogóle działa. Olejki - strasznie drażniące i nie przyjemne. Kądziela - trudno je rozpalić. Zapach bardzo intensywny i nie przyjemny. Torba marynarska - mała, nie praktyczna, słaby materiał. Próbuje to komuś rozdać ale nikt tego nie chce nawet za darmo po tym jak sprawdzili u mnie. 2 gwiazdki tylko dlatego że wysyłka była sprawnie i szybko wysłana.
Posted 8 months ago
Dziękujemy za Twoją opinię - doceniamy to. Ciesze sie, że jest Pan zadowolony z szybkości naszej dostawy. Jeśli chodzi o produkty, sprzedajemy bardzo szeroką gamę produktów i rozumiemy, że nie wszystkie mogą być dla wszystkich. Wydaje mi sie, ze tym razem produkty nie spełniły Panskich oczekiwań. Jeśli coś jest rzeczywiście zepsute lub wadliwe - prosze przeslac nam zdjęcie i krótki opis problemu. Jeśli chodzi o oleje, to są to naturalne ekstrakty roślinne i jako takie mogą być dość silne. Zalecamy rozcieńczenie ich olejem nośnikowym lub zawieszenie kilku kropli w wodzie, jeśli mają być używane w dyfuzorze. W ten sposób aromat staje się bardziej subtelny. Prosimy o przesłanie nam e-mailem szczegółów zamówienia oraz wszelkich szczegółów dotyczących usterek / uszkodzeń do info@aw-podarki.com a chętnie pomożemy dalej.
Posted 8 months ago
Jestem stałym klientem i zawsze pełen profesjonalizm ze strony AW Podarki zwłaszcza ze strony Pana Radka, który jest niezastąpiony i zawsze służy pomocą. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy!!!
Posted 8 months ago
Transakcja super. Towar extra i przesyłka ekspesowa
Posted 8 months ago
Produkty są bardzo dobrej jakości. Obsługa klienta na wysokim poziomie. Czas dostawy bardzo szybki 🙂
Posted 8 months ago
Solidna Firma. Obsługa na najwyższym poziomie
Posted 9 months ago
AW-Podarki is rated 4.61 based on 92 reviews