AW-Podarki Reviews

4.61 Rating 92 Reviews
89 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Towar jest b. dobrej jakości
Helpful Report
Posted 6 months ago
Jak zawsze perfekcyjnie. Olejki są super-jakoś , oraz obsługa na najwyższym poziomie. Napewno wrócimy.
Helpful Report
Posted 7 months ago
Polecam .
Helpful Report
Posted 7 months ago
Good contact, delivery faster than expected.
Helpful Report
Posted 7 months ago
Świetna obsługa klienta, wspaniały kontakt i cudowne produkty. Polecam serdecznie
Helpful Report
Posted 9 months ago
Still waiting for delivery. I haven't received my order yet. I ordered on 11/01/2021
Helpful Report
Posted 9 months ago
Niestety do dziś zamówienie do mnie nie dotarło a było zamówione 04.01.2021 - minął ponad miesiąc .... Pan Radek przeprasza i stara się ale niestety nie spodziewałam się takich długich terminów .....
Helpful Report
Posted 9 months ago
Do dzis nie wiem gdzie i kiedy moje zapłacone zamówienie dotrze do mnie:(
Helpful Report
Posted 10 months ago
Dobra współpraca, ciekawy asortyment. Polecam!
Helpful Report
Posted 11 months ago
Jak zawsze wszystko sprawnie + najwyższej jakości
Helpful Report
Posted 11 months ago
Wszystko super!!!
Helpful Report
Posted 11 months ago
Niektóre egzemplarze towaru troche obite, poprzebarwiane albo wykonane tak, że nie działają tak jak powinny. Ale ogólnie jeżeli chodzi o sama jakość obsługi to 5/5. Co moglibyście zrobić? Moglibypanstwo pogadać z producentem, zeby poprawił jakość niektórych produktów.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Profesjonalna obsługa, towar świetnej jakości
Helpful Report
Posted 11 months ago
Wszystko zgodne z opisem i przedstawione jak na zdjęciu w hurtowni, poza drobnymi wyjątkami gdzie zdjęcia, np. świeczek 'kaktusów' wyglądają nieco gorzej niż na żywo :) Dodatkowo jedno z opakowań miało polowe mniej folii ochronnej w środku. Mam nadzieje, że niebawem na stronie pojawi się więcej kul do kąpieli, gdyż kolejny raz zostały wykupione przez innych i nie zdążyłem zamówić :)
Helpful Report
Posted 1 year ago
Dzień dobry! Produkty ładne, w dobrych cenach, krótki czas oczekiwania na przesyłkę. Niezwykle pomocny pan Radek. Dziękuję! Pozdrawiam Małgorzata
Helpful Report
Posted 1 year ago
Jakość roduktow jest fatalna. Dyfuzor - trzeba się przyjrzeć czy w ogóle działa. Olejki - strasznie drażniące i nie przyjemne. Kądziela - trudno je rozpalić. Zapach bardzo intensywny i nie przyjemny. Torba marynarska - mała, nie praktyczna, słaby materiał. Próbuje to komuś rozdać ale nikt tego nie chce nawet za darmo po tym jak sprawdzili u mnie. 2 gwiazdki tylko dlatego że wysyłka była sprawnie i szybko wysłana.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Dziękujemy za Twoją opinię - doceniamy to. Ciesze sie, że jest Pan zadowolony z szybkości naszej dostawy. Jeśli chodzi o produkty, sprzedajemy bardzo szeroką gamę produktów i rozumiemy, że nie wszystkie mogą być dla wszystkich. Wydaje mi sie, ze tym razem produkty nie spełniły Panskich oczekiwań. Jeśli coś jest rzeczywiście zepsute lub wadliwe - prosze przeslac nam zdjęcie i krótki opis problemu. Jeśli chodzi o oleje, to są to naturalne ekstrakty roślinne i jako takie mogą być dość silne. Zalecamy rozcieńczenie ich olejem nośnikowym lub zawieszenie kilku kropli w wodzie, jeśli mają być używane w dyfuzorze. W ten sposób aromat staje się bardziej subtelny. Prosimy o przesłanie nam e-mailem szczegółów zamówienia oraz wszelkich szczegółów dotyczących usterek / uszkodzeń do info@aw-podarki.com a chętnie pomożemy dalej.
Posted 1 year ago
Jestem stałym klientem i zawsze pełen profesjonalizm ze strony AW Podarki zwłaszcza ze strony Pana Radka, który jest niezastąpiony i zawsze służy pomocą. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy!!!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Transakcja super. Towar extra i przesyłka ekspesowa
Helpful Report
Posted 1 year ago
Produkty są bardzo dobrej jakości. Obsługa klienta na wysokim poziomie. Czas dostawy bardzo szybki 🙂
Helpful Report
Posted 1 year ago
Solidna Firma. Obsługa na najwyższym poziomie
Helpful Report
Posted 1 year ago
AW-Podarki is rated 4.61 based on 92 reviews