AW-Podarki Reviews

4.71 Rating 79 Reviews
92 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Wszystko zgodne z opisem i przedstawione jak na zdjęciu w hurtowni, poza drobnymi wyjątkami gdzie zdjęcia, np. świeczek 'kaktusów' wyglądają nieco gorzej niż na żywo :) Dodatkowo jedno z opakowań miało polowe mniej folii ochronnej w środku.

Mam nadzieje, że niebawem na stronie pojawi się więcej kul do kąpieli, gdyż kolejny raz zostały wykupione przez innych i nie zdążyłem zamówić :)
Posted 1 day ago
Dzień dobry!
Produkty ładne, w dobrych cenach, krótki czas oczekiwania na przesyłkę.
Niezwykle pomocny pan Radek.
Dziękuję!
Pozdrawiam
Małgorzata
Posted 2 days ago
Jakość roduktow jest fatalna. Dyfuzor - trzeba się przyjrzeć czy w ogóle działa.
Olejki - strasznie drażniące i nie przyjemne.
Kądziela - trudno je rozpalić. Zapach bardzo intensywny i nie przyjemny.
Torba marynarska - mała, nie praktyczna, słaby materiał.

Próbuje to komuś rozdać ale nikt tego nie chce nawet za darmo po tym jak sprawdzili u mnie.

2 gwiazdki tylko dlatego że wysyłka była sprawnie i szybko wysłana.
Posted 4 days ago
Dziękujemy za Twoją opinię - doceniamy to.
Ciesze sie, że jest Pan zadowolony z szybkości naszej dostawy.
Jeśli chodzi o produkty, sprzedajemy bardzo szeroką gamę produktów i rozumiemy, że nie wszystkie mogą być dla wszystkich. Wydaje mi sie, ze tym razem produkty nie spełniły Panskich oczekiwań.
Jeśli coś jest rzeczywiście zepsute lub wadliwe - prosze przeslac nam zdjęcie i krótki opis problemu.
Jeśli chodzi o oleje, to są to naturalne ekstrakty roślinne i jako takie mogą być dość silne. Zalecamy rozcieńczenie ich olejem nośnikowym lub zawieszenie kilku kropli w wodzie, jeśli mają być używane w dyfuzorze. W ten sposób aromat staje się bardziej subtelny.
Prosimy o przesłanie nam e-mailem szczegółów zamówienia oraz wszelkich szczegółów dotyczących usterek / uszkodzeń do info@aw-podarki.com a chętnie pomożemy dalej.
Posted 2 days ago
Jestem stałym klientem i zawsze pełen profesjonalizm ze strony AW Podarki zwłaszcza ze strony Pana Radka, który jest niezastąpiony i zawsze służy pomocą. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy!!!
Posted 1 week ago
Transakcja super. Towar extra i przesyłka ekspesowa
Posted 1 week ago
Produkty są bardzo dobrej jakości. Obsługa klienta na wysokim poziomie. Czas dostawy bardzo szybki 🙂
Posted 2 weeks ago
Solidna Firma. Obsługa na najwyższym poziomie
Posted 3 weeks ago
towar zgodny z opisem
Posted 4 weeks ago
Everything as advertised.
Posted 1 month ago
Szybką wysyłka zamówionych towarów, produkty wysokiej jakości.
Posted 1 month ago
otrzymałam zamówione produkty
Posted 1 month ago
mnóstwo ciekawych, ślicznych rzeczy, szybka dostawa w dobrych cenach
Posted 2 months ago
Na 7 butelek z olejkami eterycznymi 4 przyszły mokre. Źle zapakowane, butelki w transporcie leżał na boku . Dziękuję za uwagę.
Posted 2 months ago
Panie Remigiuszu przepraszamy za źle zapakowane produkty. Prosimy o zgłaszanie reklamacji na nasz adres email.
Posted 2 months ago
Buying in this company since 2018, oils are excellent . Definitely will be back for more .
Posted 2 months ago
bardzo ładnie podane
Posted 2 months ago
Produkty fajne, wyglądają tak samo jak na zdjęciu. Problem z dostarczeniem paczki. Czekałam ponad dwa tygodnie. Żadnej informacji o opoznieniu przesyłki.
Posted 2 months ago
Przepraszamy za opóźnienie przesyłki, dokładamy wszelkich starań by zamówienia ponownie były wysyłane w ciągu 1-2 dni roboczych.
Posted 2 months ago
Bardzo dobry towar
Posted 4 months ago
Bardzo miła obsługa, bezpieczna i szybka przesyłka.
Posted 4 months ago
Piękne rzeczy, szybka dostawa
😊
Posted 4 months ago
AW-Podarki is rated 4.71 based on 79 reviews