AW-Podarki Reviews

4.71 Rating 66 Reviews
92 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Na 7 butelek z olejkami eterycznymi 4 przyszły mokre. Źle zapakowane, butelki w transporcie leżał na boku . Dziękuję za uwagę.
Posted 4 hours ago
Buying in this company since 2018, oils are excellent . Definitely will be back for more .
Posted 1 day ago
bardzo ładnie podane
Posted 1 week ago
Produkty fajne, wyglądają tak samo jak na zdjęciu. Problem z dostarczeniem paczki. Czekałam ponad dwa tygodnie. Żadnej informacji o opoznieniu przesyłki.
Posted 2 weeks ago
Przepraszamy za opóźnienie przesyłki, dokładamy wszelkich starań by zamówienia ponownie były wysyłane w ciągu 1-2 dni roboczych.
Posted 1 week ago
Bardzo dobry towar
Posted 1 month ago
Bardzo miła obsługa, bezpieczna i szybka przesyłka.
Posted 2 months ago
Piękne rzeczy, szybka dostawa
😊
Posted 2 months ago
Szybko, sprawnie i na temat. Do tego dobry kontakt ze sprzedającym i przedmioty dobrej jakości
Posted 2 months ago
Witam. Prawie wszystko ok. Towar był ciasno poukładany i 2 mydelniczki mahoniowe pękły. I jeszcze jedna uwaga towar był bardzo wymieszany, trzeba wszystko od razu wyciągnąć żeby przeliczyć ilości - trochę to nie wygodne. A tak wszystko ok. Szykujemy już następne zamówienie. pozdrawiam Renata
Posted 2 months ago
Dzięki Państwu tworzę cudowne bukiety.Dając innym radość.
Posted 2 months ago
Zakupy szybko i sprawnie po raz drugi jedyny minus to za wysyokie koszty wysyłki
Posted 2 months ago
Otrzymałem zamówiony towar. Jednak czas realizacji jest dość długi.
Posted 3 months ago
Dopiero zaczynamy - jeszcze nie uczyniła;)
Posted 3 months ago
wszystko ok dobry kontakt, koszt wysyłki za wysoki!
Posted 3 months ago
Dziękujemy, otrzymałeś towar. Wszystko w porządku. Nasza obserwacja: jeśli jakikolwiek płyn dostanie się na etykietę, farba natychmiast się rozmywa.
Posted 3 months ago
Towar zgodny z opisem,szybka dostawa. Polecam
Posted 3 months ago
Miła obsługa
Posted 3 months ago
Jestem zadowolona ze współpracy. Polecam.
Posted 3 months ago
Kwiatki cudowne, jedynie co to niestety zostałam oszukana nie został mi wysłany jeden koszyczek a jest zapłacony i na fv pisze że niby zamówienie kompletne. Zamowione zostały 4 sztuki a przyszły 3 ;(
Posted 3 months ago
Pani Sylwio, zamówienie przygotowałem osobiście i spakowałem. Przy wysyłce było kompletne. Przykro mi ze nie otrzymała pani całego zamówienia. W przypadku braku produktu w zamówieniu proszę o kontakt telefoniczny lub poprzez email.
Posted 3 months ago
Jedno z większych moich zamówień. Paczka Przyszła dobrze zabezpieczona. Dostałem prawie wszystko co zamówiłem, szkoda tylko że hurtownia nie kontaktuje się że czegoś nie ma tylko odejmuje od zamówienia i wysyła. Jeśli nadal będziecie dodawać nowe rzeczy i będą duże stany magazynowe sądzę, że zrobię jeszcze jedne zakupy dość prędko. Pozdrawiam całe AW
Posted 3 months ago
AW-Podarki is rated 4.71 based on 66 reviews