AW-Podarki Reviews

4.80 Rating 51 Reviews
94 %
of reviewers recommend AW-Podarki
Read AW-Podarki Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Towar zgodny z opisem,szybka dostawa. Polecam
Posted 4 days ago
Miła obsługa
Posted 4 days ago
Jestem zadowolona ze współpracy. Polecam.
Posted 1 week ago
Kwiatki cudowne, jedynie co to niestety zostałam oszukana nie został mi wysłany jeden koszyczek a jest zapłacony i na fv pisze że niby zamówienie kompletne. Zamowione zostały 4 sztuki a przyszły 3 ;(
Posted 1 week ago
Pani Sylwio, zamówienie przygotowałem osobiście i spakowałem. Przy wysyłce było kompletne. Przykro mi ze nie otrzymała pani całego zamówienia. W przypadku braku produktu w zamówieniu proszę o kontakt telefoniczny lub poprzez email.
Posted 6 days ago
Jedno z większych moich zamówień. Paczka Przyszła dobrze zabezpieczona. Dostałem prawie wszystko co zamówiłem, szkoda tylko że hurtownia nie kontaktuje się że czegoś nie ma tylko odejmuje od zamówienia i wysyła. Jeśli nadal będziecie dodawać nowe rzeczy i będą duże stany magazynowe sądzę, że zrobię jeszcze jedne zakupy dość prędko. Pozdrawiam całe AW
Posted 1 week ago
Thank you! ❤️
Posted 1 week ago
Wysyłka szybko sprawie, towar w 100% zgodny z ofertą! Pierwsza klasa:D
Posted 2 weeks ago
dzięki wszystko jest dobrze. Jestem zadowolony z towaru.
Posted 3 weeks ago
Kupuję od kilku lat i jestem bardzo zadowolona ze współpracy, porad i szybkości załatwionych spraw. A to wszystko zawdzięczam przede wszystkim Panu Radkowi- odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Zawsze profesjonalnie. Dziękuję raz jeszcze.
Posted 1 month ago
Kapitalny towar. Świetnie zapakowana przesyłka. Wszystko estetyczne i rzetelnie wykonane
Posted 1 month ago
Super kontakt ze sprzedawcą, expresowa wysyłka, miły gratis! Dziękuję i serdecznie pozdrawiam, wszystkiego najlepszego!
Posted 1 month ago
The package was well packed and reached quickly from the UK. Quality of the items are as expected. Good value for money! However we could appreciate a more detailed description and size dimensions of the products as the item was too big to fit on the planned place!
Posted 2 months ago
Lubię magiczne przedmioty :)
Posted 3 months ago
Świetny asortyment, produkty jakości premium
Posted 3 months ago
jeszcze nie uczyniła mnie szczęsliwą mam nadzieje że tak wkrótce się stanie pozdrawiam
Posted 4 months ago
Super
Posted 5 months ago
Bardzo profesjonalnie opakowany bardzo dobrej jakości towar. Udane zakupy, godne polecenia.
Posted 5 months ago
Bardzo szybka dostawa. Produkty starannie zapakowane. Polecam
Posted 5 months ago
Z jakości zakupionych produktów jestem bardzo zadowolona. Przesyłka dotarła do Polski bardzo szybko i była świetnie zabezpieczona, żeby nic nie ucierpiało w transporcie. Ceny też w porządku.

Zostawiam 4 gwiazdki, ponieważ nie do końca jestem zadowolona z obsługi klienta. Jednego z zamówionych przeze mnie produktów nie było na stanie i nie został dostarczony (czego dowiedziałam się dopiero czytając fakturę). Przez to, że nie było tego produktu, najwyraźniej utraciłam prawo do darmowej dostawy i do zamówienia doliczono 45 zł nie uprzedzając mnie o tym. Gdybym miała wybór, z miłą chęcią zamówiłabym coś innego, żeby pokryć brakującą kwotę. Przy następnych zamówieniach życzyłabym sobie, żeby ktoś uzgadniał ze mną takie zmiany.
Posted 6 months ago
Miła obsługa, sprawna obsługa, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
Posted 6 months ago
AW-Podarki is rated 4.80 based on 51 reviews